גמ"ח כלים לשמחות

• הוסף לסימניות
מחפשת גמ"ח צלחות וסכו"ם בירושלים.

אשמח לקבל מידע באישי.

ועוד שאלה, יש כזה דבר גמ"ח מקפיא?
ז"א שאני לוקחת מקפיא עד לשמחה ומחזירה אחרי זה.

תודה

• הוסף לסימניות
יש השכרה של כלים, הם מביאים את הכלים נקיים ולוקחים מלוכלכים, עולה בסביבות 7 ש"ח למנה וזה כולל גם מגשים צלחות לתוספות וכו'
יש את המס' במדריך החרדי ואם לא תמצאי יהיה לי את זה מחר בעז"ה

• הוסף לסימניות
יש גמח למקפיא, אמא שלי לוקחת קבוע בחגים, תבדקי במדריך החרדי, אם לא תמצאי, תשאלי אותי מחר ואברר לך מספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1269517:
יש גמח למקפיא, אמא שלי לוקחת קבוע בחגים, תבדקי במדריך החרדי, אם לא תמצאי, תשאלי אותי מחר ואברר לך מספר.

שאלתי פה אחרי שעברתי על המדריך.
לא ראיתי כזה דבר.
אולי לא קוראים לזה גמ"ח מקפיא?

אשמח מאד אם תוכלי לברר, זה מאד יעזור לי. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;1269513:
יש השכרה של כלים, הם מביאים את הכלים נקיים ולוקחים מלוכלכים, עולה בסביבות 7 ש"ח למנה וזה כולל גם מגשים צלחות לתוספות וכו'
יש את המס' במדריך החרדי ואם לא תמצאי יהיה לי את זה מחר בעז"ה

תודה, אבל אני מחפשת גמ"ח.

• הוסף לסימניות
לפני המון שנים לקחנו משטרן ברחוב בהר"ן - אין לי מושג מה הולך שם היום! אבל כמה שידוע לי הגמ"ח קיים. והכל ללא תשלום
02-6280672
מקפיא להשכרה ללא תשלום כולל הובלה הלוך וחזור - 050-4143792
מקפיא ללא תשלום 02-5863061 (בשעות הערב)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה