גם לי יש אוריה פלוס.אני מאד נהניתי מאוריה פלוס
היתרון המשמעותי שלה זה שהגובה של המזרון יכול להשתנות ואז בתחילה השתמשתי במתחברת עם מזרון גבוה (כמו עריסה לתינוק קטן) ובהמשך כשהם לומדים לזוז ולהתיישב ולהעמד אז הורדנו את הגובה של המזרון אבל עדיין השארנו מחובר. זה היה מדהים
אם כי לגמח את כנראה מעדיפה משהו שהוא לשלושה חודשים ולא יותר...
חסרון באוריה פלוס- הרצועות שמגיעות עם המיטה קצרות מידי וצריך לקנות או לאלתר רצועה נוספת
באופן כללי תחליטי מה יותר טוב לגמח- עריסה מבד (זה כביס?) או מפלסטיק, ומשם תמשיכי
לא חושבת שזה מעט מידיתודה
אז היות וזה מיועד לגמח חשוב לי שיהיה אפשרות לשמור עליו נקי בקלות
בד נראה לי מסובך יותר
חשבתי להגביל את השימוש ל3 חודשים, זה קצת מדי?
מאיפה מצאת משהו במחיר טוב?בזכות העיצות שלכם הזמנתי כרגע את האוריה פלוס אני מחכה שיגע אם יהיה מוצלח אזמין עוד אחת
איפה ממליצה לקנות?בזכות העיצות שלכם הזמנתי כרגע את האוריה פלוס אני מחכה שיגע אם יהיה מוצלח אזמין עוד אחת
אפשר הסבר קצר למה הרצועות האלו?גם לי יש אוריה פלוס.
הילדים מתחלקים ללפני ואחרי...
בנוגע לרצועות, אני מניחה שהתכוונת למיטה שהיא דיקט אחד ולא קרשים קרשים
אנחנו פשוט עם מקדחה עשינו חור בדיקט והשחלנו שם את הרצועה. עבד יופי ב"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמח-לעזור1 //