גמ"ח משכנתא

• הוסף לסימניות
שאלות בסיסיות שאשמח לעזרה בהם
מה זה הלוואת זכאות ? למה זה תהליך ארוך?
יצא לי הבדל של בערך 10000 שח בין כל המשכנתא קלצ לבין משכנתא מחולקת , האם עדיף לי את הקלצ?
כרגע קבלתי הצעה כזאת,
בהנחה שאין לי אפשרות להעלות את ההחזר החודשי ליותר מ4000
הוספתי עוד 100,000 לשיפוץ ובקשתי מסלול של קבועה צמודה. התכנון הוא למחזר את המסלול הזה ובכך להרוויח ריביות נמוכות יותר
אשמח לחוות דעת המומחים
והאם יש כאן מישהו שיכול לומר לי בוודאות שהוא יכול להשיג לי הצעה יותר טובה אשמח לדעת.

צפה בקובץ המצורף 1979359צפה בקובץ המצורף 1979360
ממתי המשכנתא?
ומתי אתה מתכוון לבצע אותה, כי בעוד שבוע הריביות יעלו.

• הוסף לסימניות
ממתי המשכנתא?
ומתי אתה מתכוון לבצע אותה, כי בעוד שבוע הריביות יעלו.
אני כרגע בתהליך של הגשת המסמכים. ההצעה שקבלתי היתה בדיוק בשבוע שהעוגן קצת ירד.
אני תקועה עם הצעת מקבלן
ממי אני מבקשת הצעת מחיר? מכל קבלן שאני רואה פרסומת שלו בעיתון?
המטרה שלי היא אחכ למחזר את המסלול של הקבועה צמודה.

• הוסף לסימניות
האם זה לא יקר? וכמה אני יכול לדרוש מזרחי טפחות

1751937303359.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך לנסות אם זה אפשרי יותר בכיוון של פאגי/פועלים שיותר אטרקטיביים בכל מטרה
גם מזרחי ממש טובים בכל מטרה.
עכשיו ראיתי 7.2 במלצ. אולי אישור מלפני המלחמה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא קבלתי תשובה ברורה
האם ההצעה שנתנו לי בהלוואה לכל מטרה גבוהה מהרגיל או שאני יכול לקבל הצעה יותר טובה
הצעת המשכנתא:

• סך הלוואה: 1,000,000 ש"ח
  • מסלולים:
    • 400,000 ש"ח - קבועה צמודה (ק"צ): 5.3%
    • 300,000 ש"ח - משתנה צמודה על בסיס אג"ח: 6.06%
    • 300,000 ש"ח - משתנה צמודה על בסיס אג"ח: 5.86%

• הוסף לסימניות
האם ההצעה שנתנו לי בהלוואה לכל מטרה גבוהה מהרגיל או שאני יכול לקבל הצעה יותר טובה
מתארת לעצמי שכן. למרות שלא לקחתי אף פעם הכל צמוד מדד. המרווח נראה לי גבוה מאד. אבל אולי אחרים מנוסים יותר בכזה תמהיל
וכמובן באופן כללי בלי להתיחס לגופו של תיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה