גמ"ח ניתוק רדיו

• הוסף לסימניות
איך יוצרים איתם קשר?

• הוסף לסימניות
לא
קניתי טייפ קריוקי לילדים
לחרדתי גיליתי שאחת מהאפשרויות היא רדיו
אני חייבת לבטל לפני שהם יגלו את זה

• הוסף לסימניות
אם יש לך או לבעלך חוש טכני בסיסי, תוכלו לפתוח את המכשיר ולקרוע חוט אחד והכל על מקומו יבא בשלום.

אגב, מבחינה חינוכית, יכול להיות שהילדים יראו שיש רדיו ואיך שמנתקים אותו. אבל זה תלוי מאד בסגנון של הבית ובעוד כמה משתנים.

• הוסף לסימניות
אחרי שאדע איך לנתק אוכל גם להראות
אבל קודם שאדע
זה בטח יפסיד את האחריות על המוצר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי;1415377:
אחרי שאדע איך לנתק אוכל גם להראות
אבל קודם שאדע
זה בטח יפסיד את האחריות על המוצר

אם זה יזיק לאחריות, אז זה לא משנה מי ינתק, אם את או הגמ"ח.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אשמח להדרכה מקדימה איזה חוט בדיוק עליי לחפש
כמובן שמדובר במכשיר דיגיטלי עם מסך וכל זה
ואני מעונינת ששאר האופציות שלו יהיו פעילות, במיוחד אם לא תהיה לי אחריות :)

• הוסף לסימניות
אני חושב שלא כדאי לעשות את זה דרך הדרכה בפרוג
כל עוד לא עשו את זה אף פעם, ולא רואים מישהו אחר מומחה עושה את זה

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן אני מחפשת את הגמ"ח

• הוסף לסימניות
באיזה איזור את גרה?

• הוסף לסימניות
גמ"ח ניתוק רדיו:
0722613613 שלוחה 6
נציגים ברחבי הארץ (ואולי העולם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה