גמ"ח נעליים

• הוסף לסימניות
האם כבר החלו הפרסומים על מכירות הנעליים ב- 35 ש"ח?

• הוסף לסימניות
כן בטח בבית שמש היה כבר, אבל רק לבנות ונשים.

• הוסף לסימניות
בירושלים,
הם פרסמו על שדרוג של השרות: הזמנה טלפונית לפי קטלוג שיפורסם בעמודים האמצעיים של "לעניין" בשבוע הבא.

• הוסף לסימניות
איזה יופי כמו במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
איפה בירושלים תתקיים המכירה?

• הוסף לסימניות
בירושלים עדיין לא פורסם מיקום.
(עטרת שלום סגור!)

• הוסף לסימניות
זה פורסם בקרית ספר

קבצים מצורפים

• נעליים.png
    KB 970.7 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אין לי
שלחו לי את זה במייל בתוך קובץ וורד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1222567:
מה פתאום?! עדיין לא היה!

היה שבוע שעבר באולמי מנוחה ושמחה מכירת נעליים לבנות ונשים ב- 35 ש"ח לנעל.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך אפשר לשנות מידה של נעל
בהזמנה שכבר נעשתה???

לא הצלחתי.....

• הוסף לסימניות
הבעיה עם המכירות הללו שאי אפשר למדוד ויש לפעמים פאשלות עם מידות, לפענים נותנים בקופסה אחת נעל 35 ונעל 36...מאד המוני שם ותור ארררוךךך. פעם קניתי שם, הייתי מרוצה מהסחורה אבל אז גם היה כניסה איכשהו עם ילדים, כעת הכל ממוחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1222698:
מתי בבני ברק?

פרסמו היום בכח הפרסום
אם את לא רואה תעדכני אני יבדוק לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה