גמ"ח נעליים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1225405:
לא, אין אפשרות של ביטול הזמנה
אני לא מצליחה
הזמנתי 2 זוגות נעלים ואני חייבת לשנות מידה ....

בתחילת התקליט יש אפשרות של שינוי הזמנה ואז הקש דגם ואח"כ יש אפשרות של שינוי הזמנה ושל ביטול הזמנה תבטלי ותזמיני מחדש.
כך עשיתי היום והצלחתי. למשל דגם 30 הזמנת בהתחלה 6 זוגות ורציתי לבטל 2 מהם בטלתי את כל ההזמנה ולחצתי שוב מה שהייתי צריכה והיה בסדר. לאימות תשמעי בסוף את המחיר הסופי שיצא לך אם יש שינוי וגם תשמעי את הרשימה שהזמנת.
בהצלחה
יעל

• הוסף לסימניות
תעזרו לי מה פעם המידות בין המוקסין לסנדלים אמרו לי שהמוקסין מידות גדולות והסנדלים מידות קטנות.
הפער הוא מידה או יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1230007:
תעזרו לי מה פעם המידות בין המוקסין לסנדלים אמרו לי שהמוקסין מידות גדולות והסנדלים מידות קטנות.
הפער הוא מידה או יותר?

אין לי מושג, רק אני מבינה שיש לך ניסיון עם המוקסין זה הנעלי שבת של הבנים?
איך הם?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת עד מתי אפשר להזמין בקרית ספר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;1225425:
הם כתבו שבוע שעבר שהמכירה תתנהל גם כרגיל וגם לפי הזמנה מראש, מי שהזמינה מראש רק תבוא תשלם ותיקח ומי שלא, תעמוד בתור כמו"כ גם החלפות של מידות יתאפשר בזמני המכירה באולם בית ישראל בירושלים.
נכתב ע"י שרי 1;1225405:
לא, אין אפשרות של ביטול הזמנה
אני לא מצליחה
הזמנתי 2 זוגות נעלים ואני חייבת לשנות מידה ....

כתוב במודעה הנ"ל שמי שהזמין מראש ומעוניין להחליף מידה לא צריך להמתין בתור.

• הוסף לסימניות
מתי המכירה בירושלים??

• הוסף לסימניות
המוקסין פשוט מעולה. זה שנה על הרגל של הבן שלי ליום חול ועכשיו התחיל להיקרע. אני קונה את ה עכשיו פעם רביעית

• הוסף לסימניות
המידות של המוקסין זכור לי שקטנות מהממוצע, אני צודקת?
ילד שלובש נעל רגילה 25 להזמין 26?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1230067:
המוקסין פשוט מעולה. זה שנה על הרגל של הבן שלי ליום חול ועכשיו התחיל להיקרע. אני קונה את ה עכשיו פעם רביעית

רק שאני אדע שהבנתי נכון.
במכירה הזו מוכרים את המוקסין ב 35 ש"ח?
אתמול הייתי בחנות שרצו על זה 100 ש"ח הגיוני?

• הוסף לסימניות
יש מי שיודע פרטים בקשר לירושלים
באיזה יום המכירה היכן ובאלו שעות
תודה

• הוסף לסימניות
ביום ראשון ו' ניסן באולמי בית ישראל בין השעות אם אני לא טועה 10 - 10 אבל תבדקו שוב את השעות

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות לגבי האיכות של הנעלים?

• הוסף לסימניות
כמעט לא נשארו דגמים ומידות אז תזדרזי אם את רוצה

• הוסף לסימניות
איך אתן מצליחות לבחור? אני מנסה להתרשם מהדגמים של הסנדלים לילדות, ולא ממש מצליחה...
יש דגם מומלץ?

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה להעלות את המודעה של ירושלים?
תודה.

• הוסף לסימניות
באמת שאין מידות בכלל....... מה עושים?
יש אפשרות ליצור קשר עם מישהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1231163:
אפשר בבקשה להעלות את המודעה של ירושלים?
תודה.

זה אותו דבר כמו שאר הערים
תתקשרי למס' שמופיע פה באשכול ותעקבי אחרי ההוראות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי המכירה באלעד?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1231265:
מישהו יודע מתי המכירה באלעד?

תודה

בעז"ה ביום שלישי א' ניסן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה