חיים מלכא
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
אוטומציה עסקית
יוצרי ai
עימוד ספרים
זה פתוח
מי יכול לשלוח את הסרטון שנמצא בקישור כאן?
תודה מראש.![]()
אלפי ילדים התכנסו בביהמ"ד הגדול של בעלזא - כל רגע
מחזה מרגש ומרטיט התקיים בבית המדרש הגדול של חסידות בעלזא, עת התכנסו אלפי ילדים לתפילה מיוחדת בערב הימים הנוראים ושרו ניגוני התעוררות. צפו בתיעודwww.kore.co.il
אשמח מאוד
![]()
בלובס | משחקים אונליין בחינם | מעל 250 משחקים
באמצעות פלטפורמת בלובס תוכלו למצוא ולשחק באלפי משחקים אונליין בחינם וללא תשלום. עשרות קטגוריות וסוגי משחקים אופליין ואונליין שיאפשרו לכם לשחק נגד אנשים מהעולם.mverse.co.il
נפתחאין אפשרות לפתוח האתר חסום כי זה חוסם את כללי נטפרי
ahblicklive.com
נשלחומי יכול לשלוח את הסרטונים פה?
![]()
שמחת החתונה בבית אלכסנדר ארה"ב
די פאוסט האט 0 בילדער, 5 ווידעאס, און 5 באמערקונגען - די פאוסט איז אין די קאטעגאריעס אלכסנדרahblicklive.com
נשלחאם אפשר לשלוח לבדיקה, תודה מראש.
אגב, איך יכול להיות שבחיים אין לי נקודות?! אני אמורה לקנות כל פעם????
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
הוידאו נחסםאם אפשר לשלוח לבדיקה, תודה מראש.
- YouTube
הוידאו נפתחאם אפשר לשלוח לבדיקה, תודה מראש.
- YouTube
נפתחומי יכול לשלוח את הסרטונים פה?
![]()
שמחת החתונה בבית אלכסנדר ארה"ב
די פאוסט האט 0 בילדער, 5 ווידעאס, און 5 באמערקונגען - די פאוסט איז אין די קאטעגאריעס אלכסנדרahblicklive.com
אם לא השתמשתי אז לא מקבלים יותר?נשלח
אם יש לך נטפרי אתה אמור לקבל כל חודש 16 נקודות
תכנס לפה https://netfree.link/app/#/user/credits-details ותבדוק
לא נראה לי שקשור לרמת השימושאם לא השתמשתי אז לא מקבלים יותר?
אני רואה שקיבלתי לפני שנה, ומאז, כלום...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //