- הוסף לסימניות
- #12,721
ישראל שווייצר - מפתח תוכנה ואתרים מומחה
פיתוח תוכנה מותאם אישית, אתרים ודפי נחיתה לעסקים, בעיצוב חכם וקידום אורגני. ישראל שווייצר - מפתח תוכנה ואתרים מומחה.
israel-schweitzer.vercel.app
israel-schweitzer.vercel.app
drive.google.com
אפשר לשלןח לבדיקה?
תודה רבה מראש- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
נשמח שמי שיכול ישלח את הקישור הבא
זה אמור להיות סרטון ביוטיוב על כריכת ספרים![]()
perfect binding | step-by-step (no stitching & book press needed!)
Thank you for watching my video!0:00 Hi!0:13 Things you'll need0:39 Making end-papers2:06 *optional step: rounding the corners3:11 Gluing the sheets5:22...www.youtube.com
שלחתיאם אפשר בבקשה לשלוח, תודה מראש!
![]()
Ashkenazi baby naming.
Watch Modi's full special, "Know Your Audience"! https://www.youtube.com/watch?v=iPF3GkKuPVc&t=2s🎤Tour Dates: https://modilive.com/🌐Connect with Modi on So...www.youtube.com
משהו? תודה רבהאתר תדמית שלי (מפתח אתרים) בשלבי פיתוח![]()
פיתוח תוכנה מותאם אישית, אתרים ודפי נחיתה לעסקים, בעיצוב חכם וקידום אורגני. ישראל שווייצר - מפתח תוכנה ואתרים מומחה.israel-schweitzer.vercel.app
כיון שזה בשלבי פיתוח לכאורה אתה צריך לפנות דווקא בעצמך,משהו? תודה רבה
אבל לי אין נקודות...כיון שזה בשלבי פיתוח לכאורה אתה צריך לפנות דווקא בעצמך,
[הם רוצים התחייבות מבעל האתר על התכנים העתידיים]
שלחתיאשמח לבדיקה
אפשר לשלוח בבקשה?אתר תדמית שלי (מפתח אתרים) בשלבי פיתוח![]()
פיתוח תוכנה מותאם אישית, אתרים ודפי נחיתה לעסקים, בעיצוב חכם וקידום אורגני. ישראל שווייצר - מפתח תוכנה ואתרים מומחה.israel-schweitzer.vercel.app
כבר כתבו לךאפשר לשלוח בבקשה?
כיון שזה בשלבי פיתוח לכאורה אתה צריך לפנות דווקא בעצמך,
[הם רוצים התחייבות מבעל האתר על התכנים העתידיים]
תגובת נטפריאשמח לבדיקה
לא נראה לי שהוא לא פעילתגובת נטפרי
האתר אינו פעיל כרגע, ולכן לא הצלחנו לבדוק אותו ולוודא שאפשר לפתוח אותו בביטחה.
לא נראה לי שהוא לא פעיל
אך אין לי דרך לבדוק זאת כיון שזה חסום
נשלחהיי יש מצב לשלוח לי את זה לבדיקה תודה רבה!!!
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //