- הוסף לסימניות
- #7,181
נפתח.נשלח
נפתח.נשלח
נשלחאפשר לשלוח בבקשה לבדיקה?
![]()
Homepage - Pepper&Carrot
Official homepage of Pepper&Carrot, a free(libre) and open-source webcomic about Pepper, a young witch and her cat, Carrot. They live in a fantasy universe of potions, magic, and creatures.www.peppercarrot.com
נשלחואשמח מאד אם איי מי יוכל לשלוח לבדיקה:
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
מדובר בפעלולים על אופניים.- YouTube
בתודה מראש!!!
מה זה?דחוף!
אם מישהו יוכל לשלוח את הכתובת הזו לבדיקה
פשוט נגמרו לי הנקודות וזה דחוף לי מאוד!!Device Authentication
device.inmusicbrands.com
תודה
זה אקטיביישן (אימות בעלות - בתרגום חופשי...) לפלאגין של קיובייס שהתקנתימה זה?
לצערי אני לא מצליח להתחבר לאזור האישי בנטפריזה אקטיביישן (אימות בעלות - בתרגום חופשי...) לפלאגין של קיובייס שהתקנתי
שבשביל שיעבוד צריך לאשר שזה אני באתר הזה שבקשתי לפתוח
אבל הוא חסום לצערי...
נשלחדחוף!
אם מישהו יוכל לשלוח את הכתובת הזו לבדיקה
פשוט נגמרו לי הנקודות וזה דחוף לי מאוד!!Device Authentication
device.inmusicbrands.com
תודה
נחסמואשמח מאד אם איי מי יוכל לשלוח לבדיקה:
- YouTube
- YouTube
מדובר בפעלולים על אופניים.- YouTube
בתודה מראש!!!
זה נפתח!נשלח
נשלחאפשר בבקשה לשלוח בשבילי?
יעזור מאוד!!
מישהו?יעזור לי מאוד
תודה
![]()
סרטון טעימה מהקורסים שלנו.mp4
This is "סרטון טעימה מהקורסים שלנו.mp4" by קריבוס on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.vimeo.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //