נשלח לבדיקהאשמח אם אפשר לשלוח את זה לבדיקה ..תודה...
youtube.com/watch?v=iJYekKJlDuQ
מצו"ב התגובה של נטפרי:אשמח אם אפשר לשלוח את זה לבדיקה ..תודה...
youtube.com/watch?v=iJYekKJlDuQ
שלחתיYouTube
לנטפרי פתרונים...מסתבר ששלחתי בטעות את הסרטון בלי הסרטון (לא ברור איך זה נפתח) זה קישור ריק ליוטיוב
אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.מצו"ב תגובת נטפרי:
הוידאו נחסם![]()
בגלל שיש בו נשים - דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.
מצטערים.
אנסה...אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.
מצו"ב תגובת נטפרי:אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.
מצו"ב תגובת נטפרי:אפשר לבקש מהם בדיקה חוזרת? בידוע לי מכלי ראשון שאין שם משהו שעובר על הכללים של נטפרי. בעיקר לא נשים.
| בדקנו את זה שוב , יש שם ברקע זמן קצר שנראות בו נשים ולכן זה נחסם. |
rebbe.io
נשלחכותרת הסרטון - The EXTREME physics of making modern microchips
סרטון טכני על איך מייצרים מיקרוצ'יפים
נשלחרב מבוסס בינה מלאכותית![]()
World's First AI Rabbi | Instant Torah & Halacha Answers | Rebbe.IO
Rebbe.IO is the world's first AI-powered Rabbi. Get instant Torah insights, Halacha answers, and Jewish guidance anytime, anywhere. Start your journey today!rebbe.io
תגובת נטפרי:כותרת הסרטון - The EXTREME physics of making modern microchips
סרטון טכני על איך מייצרים מיקרוצ'יפים
תגובת נטפרי:רב מבוסס בינה מלאכותית![]()
World's First AI Rabbi | Instant Torah & Halacha Answers | Rebbe.IO
Rebbe.IO is the world's first AI-powered Rabbi. Get instant Torah insights, Halacha answers, and Jewish guidance anytime, anywhere. Start your journey today!rebbe.io
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים