סינונים גמ"ח נקודות בנטפרי

תודה רבה לכם!
האתר נפתח אבל כשמנסים להיכנס צריך ללחוץ על כניסה דרך גוגל וכשזה פותח את החלונית של גוגל להתחברות הוא כותב שהאתר לא נבדק... (ברוב האתרים זה לא כך)
אם מישהו יוכל לשלוח את הקישור אודה לו מאד

אם אפשר לשלוח את אלה:
תודה רבה. זה יעזור לי מאד.

קליפ מוזיקה

אשמח אם אפשר לשלוח גם את אלה:
תודה.

נערך לאחרונה ב:
אשמח אם מישהו יפתח

תודה רבה לכם!
האתר נפתח אבל כשמנסים להיכנס צריך ללחוץ על כניסה דרך גוגל וכשזה פותח את החלונית של גוגל להתחברות הוא כותב שהאתר לא נבדק... (ברוב האתרים זה לא כך)
אם מישהו יוכל לשלוח את הקישור אודה לו מאד
אם אפשר לשלוח את אלה:
תודה רבה. זה יעזור לי מאד.
אשמח אם אפשר לשלוח גם את אלה:
תודה.
אשמח אם מישהו יפתח
נשלח
קליפ מוזיקה
פתוח

נשלח

אשמח אם מישהו ישלח לבדיקה תודה רבה

כן אני יודע.
נסחפתי...
בכל אופן תודה לכל מי שיכול לשלוח.
זה סרטונים אקסטרים של 'רד בול'

אודה למי שיכול לשלוח את אלה. אלה סרטונים ללימוד צרפתית.

https://www.youtube.com/watch?v=OPud1D7jxSY

אם אפשר לשלוח
מחולל וידאו בינה מלאכותית (כל שאר האתר פתוח כבר כולל עורך וידאו בינה מלאכותית רק הקישור הזה לא פתוח)
תודה רבה!

אודה למי שיכול לשלוח את אלה. אלה סרטונים ללימוד צרפתית.

https://www.youtube.com/watch?v=OPud1D7jxSY

שלחתי את הלימוד צרפתית

הראשון לא נפתח לי
שני האחרים נשלחו

כן אני יודע.
נסחפתי...
בכל אופן תודה לכל מי שיכול לשלוח.
זה סרטונים אקסטרים של 'רד בול'
נשלחו כל ה17
אחזור שוב, אין לי בעיה לשלוח כל עוד יש לי נקודות
ובנתיים לא קרה חודש שנגמר לי הנקודות סופית לפני סיום החודש
(יש לי כ180 נקודות כל חודש, ובערך עשרים אני משריין לעצמי עד היום האחרון)
רק אולי זה יכול לבוא על חשבון אחרים שצריכים משהו- אם יקרה שייגמר- אז נא להתחשב ולא לגמור הכל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה