סינונים גמ"ח נקודות בנטפרי

הוידאו נבדק על ידינו,
והוחלט לחסום אותו מכיון שהוא מכיל תכנים שלא תואמים לכללים של נטפרי.

מצטערים.

אני לא נמצאת בשום קהילה בנטפרי
מוזר, זה מה שיש אצלי...
שימי לב שיש אופציה רק לשמע(הלחצנים והשורה למטה) ואופציה לצפייה , על הסרטון עצמו.
1595958076617.png
1595958076617.png

עוד יומיים מתחיל חשבון חדש בנטפרי - מי שיש לו נקודות ויכול לפתוח אשמח מאוד
הסרטונים הם על אומני ציור וזה לינקים שרציתי לפתוח
אני אעבור על הלינקים שבקשתי קודם ואבדוק מה פתחו ומה לא - נראה לי שהסרטונים האלו התפספסו
אלו סרטונים שאמורים להיות בסדר - ומלמדים מאוד
(אחלק את הלינקים לכמה קבוצות - כך אולי יהיה יותר קל בעיניים - ולא יבהלו מהרשימה הארוכה)
זה של הצייר בוב רוס (אגב, איך אפשר לראות בנטפרי בצורה מסודרת את הסרטונים - לדוגמא יש פה סרטון שהוא חלק שלישי - הייתי רוצה גם לראות את החלק הראשון והשני שלו - אבל בפינטרסט כל הדברים של בוב רוס, או כל אמן אחר מגיע בצורה מאוד מבולגנת - יש אפשרות בנטפטרי לראות בצורה מסודרת - כך שאם אני רואה איזה סרטון שמעניין אותי איך הוא מצייר וצובע אותו - אם הוא מגיע בכמה חלקים, אז יהיה לי את כל חלקיו)

אני אעבור על הלינקים שבקשתי קודם ואבדוק מה פתחו ומה לא - נראה לי שהסרטונים האלו התפספסו
(אחלק את הלינקים לכמה קבוצות - כך אולי יהיה יותר קל בעיניים - ולא יבהלו מהרשימה הארוכה)
זה של הצייר בוב רוס (אגב, איך אפשר לראות בנטפרי בצורה מסודרת את הסרטונים - לדוגמא יש פה סרטון שהוא חלק שלישי - הייתי רוצה גם לראות את החלק הראשון והשני שלו - אבל בפינטרסט כל הדברים של בוב רוס, או כל אמן אחר מגיע בצורה מאוד מבולגנת - יש אפשרות בנטפטרי לראות בצורה מסודרת - כך שאם אני רואה איזה סרטון שמעניין אותי איך הוא מצייר וצובע אותו - אם הוא מגיע בכמה חלקים, אז יהיה לי את כל חלקיו)

שלחתי את הראשון וזהו להחודש...

הצייר מייקל ג'יימס סמית

נערך לאחרונה ב:
עוד של הצייר מייקל ג'יימס סמית (אלו לינקים כאמור שבקשתי בעבר כנראה שיתפספסו בתוך כל הבקשות - עברתי על מה שבקשתי בעבר לפתוח אחד אחד, ומה שלא נפתח העתקתי שוב לכאן)
תודה מראש לכל הפותחים
ובבנין ביהמ''ק והגאולה השלימה ננוחם!

אפשר לבקש מהניקים שמשתתפים בדרך כלל בעניין... לפתוח את סרטוני ההדרכה בציורים של האמנים הנ''ל - חלקתי לכמה קבוצות למעלה (@שלמה וייס , @יהודי נוסף , @אחד שתיים , @קונקורד , @HILALI , וכל השאר...)

תודה מראש!

אודה מאוד לשליחת אתרים אלו לבדיקה/פתיחה, מאוד יעזור לי!

תודה!!

שלחתי את הראשון וזהו להחודש...
נפתחו

שלחתי את השני

הצייר מייקל ג'יימס סמית

שלחתי

עוד של הצייר מייקל ג'יימס סמית (אלו לינקים כאמור שבקשתי בעבר כנראה שיתפספסו בתוך כל הבקשות - עברתי על מה שבקשתי בעבר לפתוח אחד אחד, ומה שלא נפתח העתקתי שוב לכאן)
תודה מראש לכל הפותחים
ובבנין ביהמ''ק והגאולה השלימה ננוחם!

שלחתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה