- הוסף לסימניות
- #3,221
שלחתי את שניהם
שלחתי
שלחתי
נפתחו כולם!מעניין כי הסרטונים עדיין לא נפתחו
שלחתי את שניהם
שלחתי
שלחתי
נפתחו כולם!מעניין כי הסרטונים עדיין לא נפתחו
לא מצאתי.למי שיכול לשלוח את שני הסרטונים הנוספים -בהמשך הדף - בתודה מראש
רק להבין, זה 7 קישורים שונים?כיצד לצייר נהר ועצים בקולורדו [עם הוראות אמנות] מאת ביל אינמן - תנועה מהירה-
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
ציורי נוף אקריליים הדרכה שדות עצים ופרחים
YouTube
www.youtube.com
ציור נוף יפה של ריברסייד | מדריך ציור אקרילי
![]()
Beautiful Riverside Scenery Painting | Acrylic Painting Tutorial
Hello Friends, In this painting I have choose to paint a riverside scenery with a beautiful house sitting in the calmness of the nature. This riverside lands...www.youtube.com
שלחתי את שלשתם- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
YouTube
www.youtube.com
![]()
Beautiful Riverside Scenery Painting | Acrylic Painting Tutorial
Hello Friends, In this painting I have choose to paint a riverside scenery with a beautiful house sitting in the calmness of the nature. This riverside lands...www.youtube.com
נפתחו כולםשלחתי את שלשתם
www.hamenagen.net
נשלח! ו...כבר נפתחו
שלחתי![]()
תניא - אברהם פריד מתוך הDVD 'הופעה חיה בישראל' (תשס"ח/2007) | פורום חרדי | הפרסום החרדי
כל סוג של כתבה או מאמר בכל תחוםובכל נושא באנציקלופדיה הגדולה ביותר מבית הפרסום החרדי - האנציקלופדיה מבית הפרסום החרדיharedimnet.co.il
כבר פתוח- YouTube
- YouTube
שלחתי![]()
יוני שלמה - אנעים זמירות • מרטיט | ניגון חב"ד \\ צבעים הפקות
יוני שלמה - אנעים זמירות • מרטיט | ניגון חב"ד \\ צבעים הפקות הזמר יוני שלמה בביצוע מרטיט לניגון חב"ד אנעים זמירות מאירוע מיוחד שהפקנו לבית ליובאוויטש ברעננה ...www.youtube.com
כבר פתוחמישהו יכול לישלוח בקשה בבקשה?
![]()
המנגן מיוזיק |Post
www.hamenagen.net
האתר נבדק.....ונחסם!!אם אפשר לשלוח את זה (לכתוב אתר למנגינות רקע)
דרך אגב מישהו יודע למה הנקודות לא התאפסו לי החודש??BeatPick: Music licensing for Film, Tv and Advertising use (license pre-cleared music)
License original and selected Indie Music for Movie, Web, Corporate, Games and DVD use. Quick, easy and online. Only the best music around.www.beatpick.com
לי התאפס יומיים אחרי, (לא מתחלף לי בראשון)דרך אגב מישהו יודע למה הנקודות לא התאפסו לי החודש??
תודהלי התאפס יומיים אחרי, (לא מתחלף לי בראשון)
נראה שיש להם תקלות ועומס רב,תודה
למרות שלי כן מתאפס תמיד בראשון
אבל נחכה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים