סינונים גמ"ח נקודות בנטפרי

עוד קישור שנשלח ממתכון
נשלח

מה מוזר?
שבהורדה מיוטיוב של נטפרי
הוא כותב על הסרטון
הסרטון לא נמצא או שלא אושר בנטפרי.
מישהו יודע מה הפשט?

מה מוזר?
שבהורדה מיוטיוב של נטפרי
הוא כותב על הסרטון
הסרטון לא נמצא או שלא אושר בנטפרי.
מישהו יודע מה הפשט?

תמיד לוקח כמה שעות עד שזה מתעדכן כפתוח
אבל באמת מוזר כי עבר כבר הרבה זמן

אם זה דחוף ניתן להוריד עם תוכנות אחרות, כגון זה או זה

זה אחד הקישורים להוראות תפירה להורדה בהדפסה

(כנראה זה האתר https://payhip.com/)

תגידו יש דבר כזה שנטפרי יפתחו כל מיני סרטוני יוטיוב בנושא מסויים כמובן לאחר סינון?
כל כך מעצבן שיש פה הרבה סרטונים שיעזרו למלא גרפיקאיות וצלמות בנושא עיבודי תמונות בפוטושופ והם לא נשלחו לבדיקה

תגידו יש דבר כזה שנטפרי יפתחו כל מיני סרטוני יוטיוב בנושא מסויים כמובן לאחר סינון?
כל כך מעצבן שיש פה הרבה סרטונים שיעזרו למלא גרפיקאיות וצלמות בנושא עיבודי תמונות בפוטושופ והם לא נשלחו לבדיקה
תדביקו פה קישורים של הסרטונים.
ולא, אין דרך לפתוח את כל הסרטונים במכה אחת.

תדביקו פה קישורים של הסרטונים.
ולא, אין דרך לפתוח את כל הסרטונים במכה אחת.
יש הרבה, הבעיה שאני לא יודעת מה כל אחד, אני יודעת מה הסגנון שאני רוצה, עיבודי תמונות של צילומי חוץ לילדים, ומתוך כל העמוד קשה לי להאמין שיש יותר מאחד שתיים ולכן אני לא שמה פה קישורים כי חבל לי לבזבז נקודות של אנשים

יש הרבה, הבעיה שאני לא יודעת מה כל אחד, אני יודעת מה הסגנון שאני רוצה, עיבודי תמונות של צילומי חוץ לילדים, ומתוך כל העמוד קשה לי להאמין שיש יותר מאחד שתיים ולכן אני לא שמה פה קישורים כי חבל לי לבזבז נקודות של אנשים
יש לי נקודות בשפע שפעים.
ואני מאמין שלעוד כמה פה.
שימי קישורים ונשלח אותם לבדיקה בעז"ה.
(אם לא, הנקודות הולכות לפח. בל תשחית.)

אנשים ישמחו לדעתי לעזור, אם זה באמת כל כך הרבה לפחות כדאי להתחיל...
אני בכל אופן מסכים להיות הנחשון...

ואו תודה, אני מנסה לקרוא את הכותרות ומזה להבין מה תוכן הסרטון, מקווה שילך לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה