דרוש מידע גמ"ח סלקל דונה להשאלה

ברשימת הגמחים של מאמימוש
יש מבחר גמחים של עגלות דונה לימים/ חודשים.
(פריסה במבחר ערים)

ברשימת הגמחים של מאמימוש
יש מבחר גמחים של עגלות דונה לימים/ חודשים.
(פריסה במבחר ערים)
תודה לך!! כל הכבוד!

רוצה את שלי?
יש לי אחת שקניתי יד 2, ניקיתי כיבסתי וארזתי טוב טוב בינתיים
מה אתם אומרים? אולי בדף ההוראות שאני רוצה לתת לכל אחד איך לשמור על הדונה וכללי הגמח אכתוב שזה בתשלום אך שכל אחד ישלם כמה שיש לו אפשרות
ילך?
בירושלים? אפשרי לעכשיו ?

היי
@רק בשמחה תמיד אני גם רוצה לפתוח גמח כזה הבנתי שיש ביקוש באזור שלי
אשמח לשמוע מה הכללים שבתכלס היו הכי נכונים...
וכם אם יש למישהו למסור במצב מצוין או למכור במחיר סימלי אשמח

נערך לאחרונה ב:
היכן יש גמח באזור מערב בני ברק?

לצערי לא
יש לי כמה בודדות, והן בתפוסה מלאה נון סטופ...
זה מגיע, אני מייד מכבסת, תולה, מנקה, מרכיבה, ושולחת... להיא שביקשה כבר לפני שלושה חודשים מינימום.....
זו ההזדמנות לאמר ולבקש שמי שיש ברשותו דונה לא בשימוש ומעוניין למסור או למכור במחיר סימלי לטובת הגמ"ח שמאות נשים פונות אליו( ממוצע של 6 טלפונים ביום...)
יכולה לפנות אלי באישי או דרך האשכול הזה
וכן בדים וגגונים להחלפה
במצב מצוין בלבד
המון מזל טוב ורק נחת!

ניסית לבדוק בגמחים במאמימוש
יש שם כמה עם גמח דונה

יש גמח שמחזיק דונה x?
אני מחפשת לשבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה