דרוש מידע גמ"ח סלקל דונה להשאלה

@רק בשמחה תמיד איך אפשר ליצור איתך קשר?
יש דונה פנויה בחודשים הקרובים?
לצערי לא,
תפוס כמה חודשים קדימה,
רק שתביני שאני מקבלת מידי יום כמה טלפונים ובחודש- קרוב למאה טלפונים של בקשות......
זה ממש לא מתחיל להספיק...
זו ההזדמנות לפנות שוב ולבקש, אם יש לכם למסור, או למכור במחיר סמלי סלקל דונה במצב מצוין בלבד! שישמש באהבה יולדות מאושרות ויקל עליהן את התקופה הראשונית, תוכלו לפנות אלי פה, תזכו למצוות.

אני נותנת את הדונה שי לתינוקות חולים. שלפי הוראת רופא צריכים.
בין אם הם סובלים מריפלוקס וקריטי שלא יקיאו כי הם אחרי/ לפני ניתוח וכדו. או בין אם הם מחוברים לצינורות וזו תנוחה שנוחה וטובה להם.
אנשים מעריכים ודי שומרים - אני גם ממש מדגישה את זה ..

@רק בשמחה תמיד
יש משהו פנוי בקרוב?
איך יוצרים איתך קשר?
לצערי, אין כרגע פנוי ותאמת שמפתיחת הגמח אין רגע דל,
הדונות כל הזמן בשימוש, ומליון טלפונים ומיילים ובקשות....
כרגע יש אצלי 4 עגלות דונה ואין לי ממש תקציב להוסיף עוד,
וגם לא זמן לחפש עגלות במצב מעולהה יד שניה- העומס.....
ולכן אני פונה כאן מי שיש לו עגלת דונה למסירה/ במחיר טוב במצב מצויןןן בלבד שכיף להשתמש- אשמח שתפנו אלי
זה חסד עצום עם יולדות ומקל מאוד עליהן!

יש עגלה לביהז"מ אפילו לחלקו רק לשבוע שלישי קיים כזה דבר? וא"כ איך אפשר ליצור עמכם קשר?

אשמח לדעת האם מישהי מכירה גמח של עגלות דונה בביתר עילית
אם יש או שיש מישהי שמוכנה להשאיל לחודש אשמח שתתקשר 0534142207

אני נותנת את הדונה שי לתינוקות חולים. שלפי הוראת רופא צריכים.
בין אם הם סובלים מריפלוקס וקריטי שלא יקיאו כי הם אחרי/ לפני ניתוח וכדו. או בין אם הם מחוברים לצינורות וזו תנוחה שנוחה וטובה להם.
אנשים מעריכים ודי שומרים - אני גם ממש מדגישה את זה ..
עדיין קיים?

אשמח לדעת האם מישהי מכירה גמח של עגלות דונה בביתר עילית
אם יש או שיש מישהי שמוכנה להשאיל לחודש אשמח שתתקשר 0534142207
מצאת משהו בביתר?
אני גם מחפשת
מישהי מכירה?

אשמח למיגע עדכני על גמח להשכרת דונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה