נכתב ע"י lmaof;751760:זה לא אני וזה בעלי וזה משהו חדש
נכתב ע"י yaffab;751780:והמליצו לו על עדשות קשות? מעניין...
הייתי 16 שנים עם עדשות קשות. עזבתי אותן לפני שנתיים לטובת משקפיים מכל מיני סיבות. וכיום, שאני רוצה לחזור לעדשות, מאד לא ממליצים לי על הקשות.
מי מתמצא קצת יותר בהבדלים שבין קשות לרכות?
נכתב ע"י yaffab;751802:תודה מוטי על תגובתך.
אם תוכל להתייחס גם לעלויות, זה בהחלט מעניין אותי וחלק מהשיקול.
עדשות מגע קשות נושמות עלו לי לפני 8 שנים 800 שקלים. של "חניתה" וזהו. זו עלות חד פעמית.
לפי מה שהבנתי הרכות כיום, הן חד פעמיות. והעלות מסתכמת ביקרה יותר.
האם יש לך צילינדר? זה משפיע גם על המחיר?
ועוד משהו, לאחר שימוש רב כ"כ בקשות, הרכות דוחות אותי משום מה. אפשר להתרגל בקלות?
נכתב ע"י moti!a;751809:האמת היא שאני לא דוגמה לכלום
לפני כשבע שנים עשיתי את העדשות הרכות עם צילינדרים , נאמר לי שהם לשנה
ואני משתמש בהם כבר 7 שנים והם מעולות
היה מבצע עכשיו בהלפרין של 65 % הנחה אז החלטתי לעשות חדשות כי עלה לי טיפה המספר והם עלו לי משו כמו 550 ש''ח הזוג כולל צילינדרים (צילינדר משפיע על המחיר )
גם כאן נאמר לי שהם לשנה ונראה לי שכל עוד הן תהיינה טובות אשתמש בהן בלי להתיחס לתאריך
מדי פעם יש להם כזה מבצע אז שווה לעקוב
למה את מתכוונת כשאת אומרת שהרכות דוחות אותך ? עושה לך צרבות?
כששמתי בפעם הראשונה את הרכות (אחרי שימוש של שנים בקשות)
הייתי בטוח שהן נפלו מהעין כי ממש לא הרגשתי אותן![]()
נכתב ע"י yaffab;751814:דוחות בתחושה. מתקמטות ולא יציבות. יעבור לי...
עדין לא נסיתי אותן, כי אני שוקלת בכובד ראש האם לסגת סופית מהקשות.
ואגב, להשתמש 5 שנים בעדשות שמיועדות לשנה בלבד, זה לא מתכון בדוק לדלקות וכו...
זה הרי ממש בתוך העין???
נכתב ע"י lmaof;751817:בעלי משתמש בקשות כי הוא חייב אותן בגלל קרטקונוס למי שמכיר שלזה לא עוזר רכות אגב העלות שלהן הוא כ 2000 ש"ח בלבד.... אבל יש החזרים מהקופות היות וזה מסיבה רפואית
בבכל אופן תודה לעונים על התמיסה אגב מי שעשה לו את העדשות אמר להשתמש בgp - מולטי שזה גם סבון וגם שטיפה הבנתי שיש גם בנפרד GP סבון ולשטיפה,
מי יודע מה יותר מומלץ התמיסות הנפרדות הן יותר טובות??
נכתב ע"י moti!a;751852:אני משתמש בחומר אחד בלבד להכל , אין לי סבלנות לתמיסות שונות
השתמשתי ב 3 חברות שונות וזולות ובחרתי אותם רק לפי המבצע שהיו באותו הזמן
כרגע אני משתמש במשהו שנקרא "אופטי פרי אקספרס" , אני לא זוכר מה היה לפני,
ומה היה לפני הלפני,נראה לי שכולם אותו הדבר
![]()
נכתב ע"י יונה יונה;751854:אתה מדבר על רכות, והיא מדברת על קשות למיטב ידיעתי זה שונה ממש.
נכתב ע"י moti!a;753793:יש עכשיו שוב הנחה של 64% בהלפרין
הבן שלי עשה עדשות רכות לחצי שנה ב 150 ש''ח![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים