גמ"ח עדשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;753942:
אני לא מספיק מכירה את אופטיקה הלפרין מבחינת אמינות, מקצועיות, רמת שירות.
האם אפשר לסמוך על רמת הבדיקה שם?
שהרי אם אני מזמינה שם עכשיו עדשות, הם צריכים להתאים לי מספר וצילינדר והכל...

אני לא יודע איך הם במקומות אחרים ברשת שלהם אבל במתחם ירקונים בפתח תקווה האופטומטריסטית הייתה מצויינת , סבלנות כמו שלה לא נתקלתי שנים
הייתה יסודית מאוד והתאימה לי ולבן שלי עדשות בצורה מושלמת
ענתה בסבלנות על כל שאלה מקצועית ששאלתי וכו'
בכל מקרה בדיקת העיניים לא עולה כסף אם את קונה עדשות
ואם את בסוף לא קונה הבדיקה עולה 50 ש''ח אז לשיקולך
:)

• הוסף לסימניות
אני מודה לך,מוטי, על כל תגובותיך הסבלניות והמפורטות.
החכמתי מהנסיון שלך רבות.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי סומכת על אופטיקה הלפרין.
לא חסר עליהם סיפורים, בעיקר על איכות המוצרים.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליצה לקנות בגמ"ח זה, 052-7645398 או 052-7645352 גם זולים, גם אמינים ומשלוח 5 ש"ח (אבל את צריכה לבוא עם שם חברה ומס'....) אני קונה אצלהם כבר כמה זמן, חברה מאוד יקרה וטובה (OPTIX) אחרי שניסיתי הרבה חברות.... ל-3 חודשים (3 זוגות של חודש) ב-130 ש"ח במקום 210 שהייתי קונה קודם...

אגב, בקשר למשיכת זמן העדשות, זה ממש לא טוב, רופא העיניים שהייתי אצלו הסביר לי גם למה, (אני מדברת על רכות- אין לי מושג מה לגבי קשות...) כל העדשות נושמות. לאחר התקופה הקצובה, בעצם מתפוררים שם כימיקליים וחוסמים את אחוזי הנשימה של העדשה, בהתחלה אולי לא מרגישים כלום, אבל בעצם זה גורם לבעיות בנימי דם... ולעוד כמה בעיות... כך שהנזק לא שווה את מחיר החיסכון... אגב, יש לי חברה שמשכה עדשות (רכות) של חודשיים ע"פ שנה, ונוצרו לה כתמי דם בעין (משהו שם עם הנימים הסתבך...) וכיום, אסור לה לשים בכלל עדשות!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;754466:
.. אגב, יש לי חברה שמשכה עדשות (רכות) של חודשיים ע"פ שנה, ונוצרו לה כתמי דם בעין (משהו שם עם הנימים הסתבך...) וכיום, אסור לה לשים בכלל עדשות!!!!

כל עין והרגישות שלה
לי יש בת דודה שעשתה עדשות קבועות מהמשובחות ביותר (רכות)
אחרי חודש נהיו לה בעיניים דלקות קשות ביותר ומאז אסור לה בכלל
ללכת עם עדשות
החברה שלה שעשתה איתה בדיוק את אותן עדשות הולכת עם עדשות כבר 20 שנה
גם האופטיקאית שסיפרתי לה שאני הולך עם העדשות 7 שנים נדהמה
בדקה אותם ולא מצאה שום בעיה
זמן העדשות המוגבל נועד בעיקר לבנות את הוילה של המייצרים:)

• הוסף לסימניות
לא נראה לכם יותר פשוט לעשות ניתוח לייזר ולגמור עם הדבר הזה לכל החיים.
אני עשיתי לפני 3 שנים ,זה איכות חיים אחרת את קמה בלילה לתינוק ויכולה לראות אותו, אין תמיסות, אין דלקות עיניים. שכחתי מהכל.
וגם מבחינת עלות זה שווה לעלות החזקת עדשות כמה שנים (וזה לכל החיים בתקוה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירה כץ;754591:
לא נראה לכם יותר פשוט לעשות ניתוח לייזר ולגמור עם הדבר הזה לכל החיים.
אני עשיתי לפני 3 שנים ,זה איכות חיים אחרת את קמה בלילה לתינוק ויכולה לראות אותו, אין תמיסות, אין דלקות עיניים. שכחתי מהכל.
וגם מבחינת עלות זה שווה לעלות החזקת עדשות כמה שנים (וזה לכל החיים בתקוה)

את צודקת חלקית !
לצעירים אני ממליץ בחום על הניתוח
לאנשים בסביבות גיל ה 40 כבר לא כדאי כי אם ינתחו , בסביבות גיל 45-50
יצטרכו להרכיב משקפיים לקריאה ולראיה מקרוב
ואז בעצם החליפו משקפיים(לרחוק) במשקפיים(לקרוב)
אנשים שראייתם תקינה כל השנים , בגילאים הנ''ל נצרכים למשקפי קריאה
וזה גם מה שקורה לכל מי שעושה ניתוח , בגילאים הנ''ל יצטרך גם הוא משקפי קריאה
לכן הניתוח שווה ככל שרחוקים יותר מהגיל 45 למטה ולא שווה ככל שקרובים אליו
ישנו פתרון אחר
ישנן עדשות שינה, כלומר מרכיבים אותם בזמן השינה ואז בבוקר מסירים אותם
ורואים מצויין ללא העדשות
היתרון הוא שזה הפיך, כשמפסיקים להרכיב אותם בשינה אחרי מספר ימים
הראיה חוזרת להיות כמו שהייתה לפני הרכבת העדשות בשינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;754606:
ישנו פתרון אחר
ורואים מצויין ללא העדשות

נשמע לי הזוי......
יש באמת כזה דבר? הייתי בטוחה שזה סתם שטויות במיץ גזר וקוקוס:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;754724:
נשמע לי הזוי......
יש באמת כזה דבר? הייתי בטוחה שזה סתם שטויות במיץ גזר וקוקוס:eek:

אמיתי לגמרי!
לחבר של הבן שלי יש והוא מבסוט לגמרי, נקרא:
orth-k

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;754606:
ורואים מצויין ללא העדשות
תודה שהפנית אותי לכאן מהאשכול בפורום צילום (גזע העץ הציורי עם הסיפורים שמצאת בו). מחובתי להגיב כאן על דבריך - לפני שנים ספורות הייתי במח' עיניים ב'שערי צדק' ושמעתי את הרופאים מדברים בינם לבין עצמם בנוגע לעדשות האלה שהזכרת כאן (עדשות הלילה) - הם אמרו - ושוב, לא לי, אני הייתי שם בעניין אחר, אלא שוחחו ביניהם על כך - שזה ממש אסון לעין! אסור לישון, במיוחד לא לילה שלם, בקרנית מכוסה בגוף זר. הם הזכירו מקרה שארע באותה תקופה על ילד שכמעט איבד את ראייתו בגלל זה, ושהיו מקרים רבים של נזקים קשים.
אם כבר מדברים על הבדלים בין עדשות קשות לרכות - אני הרכבתי לפני כארבעים שנה עדשות קשות בנוחות ובקלות יוצאות מן הכלל במשך כמה שנים. מסיבה כלשהי הפסקתי איתן, ולאחר תקופה המליץ לי רופא-אופטומטריסט לעבור לעדשות רכות. מה שקרה הוא שבקושי יכולתי לראות בהן - נוצר לי ערפל עכור על העדשות שטשטש כל מה שראיתי. הרופא הסביר לי שהרכב הדמעות שלי הוא פחות מים ויותר שומן, ואם אטפטף בכל רבע שעה :) :eek:טיפות מסוימות לעיניים אוכל לראות מצוין באמצעות העדשות:mad::D. מאז הפסקתי לזרוק כסף על עדשות מגע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;754755:
תודה שהפנית אותי לכאן מהאשכול בפורום צילום (גזע העץ הציורי עם הסיפורים שמצאת בו). מחובתי להגיב כאן על דבריך - לפני שנים ספורות הייתי במח' עיניים ב'שערי צדק' ושמעתי את הרופאים מדברים בינם לבין עצמם בנוגע לעדשות האלה שהזכרת כאן (עדשות הלילה) - הם אמרו - ושוב, לא לי, אני הייתי שם בעניין אחר, אלא שוחחו ביניהם על כך - שזה ממש אסון לעין! אסור לישון, במיוחד לא לילה שלם, בקרנית מכוסה בגוף זר. הם הזכירו מקרה שארע באותה תקופה על ילד שכמעט איבד את ראייתו בגלל זה, ושהיו מקרים רבים של נזקים קשים.
אם כבר מדברים על הבדלים בין עדשות קשות לרכות - אני הרכבתי לפני כארבעים שנה עדשות קשות בנוחות ובקלות יוצאות מן הכלל במשך כמה שנים. מסיבה כלשהי הפסקתי איתן, ולאחר תקופה המליץ לי רופא-אופטומטריסט לעבור לעדשות רכות. מה שקרה הוא שבקושי יכולתי לראות בהן - נוצר לי ערפל עכור על העדשות שטשטש כל מה שראיתי. הרופא הסביר לי שהרכב הדמעות שלי הוא פחות מים ויותר שומן, ואם אטפטף בכל רבע שעה :) :eek:טיפות מסוימות לעיניים אוכל לראות מצוין באמצעות העדשות:mad::D. מאז הפסקתי לזרוק כסף על עדשות מגע...

היו לא מעט כתבות בעיתונים בזמנו שאנשים התעוורו מעדשות רגילות לא של לילה
אז אנשים לא מרכיבים עדשות מגע??
אגב יש אנשים שמתעוורים בלי שהרכיבו כלום על העין אז לא ללכת גם בלי כלום?
עדשות ליליות עוברים בדיקה קפדנית , כל כמה ימים בהתחלה עושים מעקב
אח''כ פעם בשבועיים , בחודש וכו'
לא כמו בעדשות רגילות ששולחים אותך עם העדשות הביתה וזהו :)
אבל.. הבאתי את זה כאופציה, מי שרוצה שינסה, מי שלא לא ! אני לא מייצר אותם
ככה שממש ללא משנה לי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה