דרוש מידע גמ"ח שמלות ברחובות-כמו במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם המגוון של השמלות שיש בגמ"ח ברחובות,
כמו בגמ"ח של נורדמן ממודיעין עילית?
או שיש שם מותגים נוספים?
תודה!!

• הוסף לסימניות
הגמח ברחובות הרבה יותר מושקע
הם קונים שמלות מחניות יקרות ויש להם מגוון ענק מכל בגד במלאאא מידות
נורדמן זה תרומות בחינם

• הוסף לסימניות
הגמח ברחובות הרבה יותר מושקע
הם קונים שמלות מחניות יקרות ויש להם מגוון ענק מכל בגד במלאאא מידות
נורדמן זה תרומות בחינם
את הרוב הגדול של השמלות הם תופרים בעצמם מבדים יקרים,
וחלק הם קונים ברחלי סיטבון 1 אוף א קינד, וראיתי גם סט אחד שהיה כתוב על התוית בננה.

הם מחזיקים מלאי אדיר ועדכני,
וכל שמלה שטיפה מתבלה/ לא עדכנית-
נמצאת בחדר של המכירה ונמכרת במחיר השכרה.

הייתי שם לאחרונה אחרי ששמעתי תאורים-
ועדיין הייתי מופתעת ממש מהגודל וההצע.
יש שם 4 חדרים גדולים ממש מלאי שמלות,
+ כל הפרוזדרים..
+ 2 חדרי מדידה שבכל אחד כמה תאים
+ חדרי התופרות
+חדר הרישום שגם בו יש שמלות

+ הקומה למטה ששם מכבסים את השמלות שחוזרות,
ויש גמח לכלים לברים ומפות

• הוסף לסימניות
150-200

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם יש אפשרות לקבל מאחד הגמחים האלו קטלוג למייל?
וא"כ איך מבקשים?
אני רוצה לדעת לפני שאני נוסעת במיוחד שישי לי למה

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי אין להם. רק קחי בחשבון שהאחריות שלהם למצב השמלות זהה למחירים שלהם...

• הוסף לסימניות
טלפון שלהם: 052-713-7159
נמצאים ברחוב דוד רמז 80 רחובות.
לפי מה שידוע לי אין להם. רק קחי בחשבון שהאחריות שלהם למצב השמלות זהה למחירים שלהם...
זה חלקית נכון....
השמלות במצב טוב
אבל מהזמן שבחרת את השמלה ועד האירוע כנראה שהשמלות יעברו עוד כמה אירועים..... ואז הנראות כבר לא 100%
מה שאנחנו עשינו, הגענו חודש וחצי כזה לפני האירוע ואז לא היה סיכוי שהן יעברו כמה אירועים ושינויים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה חלקית נכון....
השמלות במצב טוב
אבל מהזמן שבחרת את השמלה ועד האירוע כנראה שהשמלות יעברו עוד כמה אירועים..... ואז הנראות כבר לא 100%
מה שאנחנו עשינו, הגענו חודש וחצי כזה לפני האירוע ואז לא היה סיכוי שהן יעברו כמה אירועים ושינויים...
כן ולא...
מכירה מכלי ראשון שמלה שהייתה קרועה ושמלה שלא הייתה במקום כשבאו לאסוף אותן, וגם שמלה שבטעות רשמו לאנשים שונים יום אחרי יום...

• הוסף לסימניות
כן ולא...
מכירה מכלי ראשון שמלה שהייתה קרועה ושמלה שלא הייתה במקום כשבאו לאסוף אותן, וגם שמלה שבטעות רשמו לאנשים שונים יום אחרי יום...
יואוו! באמת מלחיץ! אבל מאמינה שזה יכול לקרות בכל מקום. לא?
את האמת אמא שלי בזמנו ראתה את המקום ומאוד פחדה שזה מה שיקרה ואחרי שיכנועים הסכימה
אבל אצלנו החתונה היתה מיד אחרי ספירת העומר, אז לא היה סיכון, הגענו לראות את השמלות כמה ימים לפני ;)

• הוסף לסימניות
יואוו! באמת מלחיץ! אבל מאמינה שזה יכול לקרות בכל מקום. לא?
את האמת אמא שלי בזמנו ראתה את המקום ומאוד פחדה שזה מה שיקרה ואחרי שיכנועים הסכימה
אבל אצלנו החתונה היתה מיד אחרי ספירת העומר, אז לא היה סיכון, הגענו לראות את השמלות כמה ימים לפני ;)
זה לא קורה כמעט בהשכרות, הם עם יד על הדופק כי משלמים להם המון.
מה שאת מתארת באמת היה עיתוי מתאים...
למרות שאצלינו השמלה שהייתה על 2 אנשים הייתה גם לחתונה 4 ימים אחרי שבועות, אבל נתנו אותה גם למישהו שהיה אירוע יום קודם והיה הרבה בלגן להשיג אותה...

• הוסף לסימניות
רק לידיעתכם צריך להחזיר את השמלות לרחובות על הבוקר שאחרי החתונה
אז מי שגרה רחוק שתבדוק אם רלונטי לה...
שמלות במצב טוב, קצת כאב ראש להיות שם עם כמות האנשים והשמלות
וגם כמעט אין להם תאריכים אז כל שמלה צריך לשאול לפני שמודדים אם יש בתאריך שצריך כדי לא למדוד סתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה