דרוש מידע גמ"ח שמלות-שרון בית וגן

• הוסף לסימניות
לא הייתי שם שנים.
איך זה הולך? צריך לקבוע מראש?
יש ימים ושעות קבועים?
מה הכתובת, טלפון?
אשמח לכל פרט

ומישהי היתה לאחרונה, ויודעת שיש שמלות יפות/חדשות לילדות?

• הוסף לסימניות
צריך לקבוע מראש
הגמ"ח ברחוב מינצברג בבית וגן
אין לי את הטלפון אבל די בטוחה שחיפוש קל בפרוג יתן את המספר

• הוסף לסימניות
זה הטלפון של הגמח בגדי הריון של הבת.
המספר של הגמח:
02-6432082 לקביעת תורים. בימים שני/שלישי בין 8-10 בערב.
לברורים אחרים- 0544339989

• הוסף לסימניות
זה הטלפון של הגמח בגדי הריון של הבת.
המספר של הגמח:
02-6432082 לקביעת תורים. בימים שני/שלישי בין 8-10 בערב.
לברורים אחרים- 0544339989
איך מחזירים שמלות לגמח ? רק בימי שני ורביעי בשעות הפתיחה ?

• הוסף לסימניות
יש שם את השמלות הללו,
יש גם גמח ברב שפע שיש את השמלות קטיפה שחורות עם שמנת....

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה להתרשם ממה שלקחת? יש להם הרבה?
ממה שלקחתי אין הרבה 3 יחידות סהכ בסט כולו , אבל היו כל מיני דברים אחרים, בגדול לא הייתי בהרבה מקומות אחרים אז לא יודעת לומר אם יותר או פחות אבל אני הייתי מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
יש שעות מענה מסוימות?
עדיף להשאיר הודעה?
יש שם מבחר וטווח מידות רחב?
שום שעות מענה, זה טלפון של הבית, עונים תמיד, ומתאמים איתך מתי לבוא לפתוח לך את הגמח (זה באותו בנין דירה אחרת)
יש שם מכל סט את כל המידות, אבל לא מלא סטים.
הכל שמור מתוחזק ונקי ממש.

• הוסף לסימניות
נכון לחורף האחרון- כן :) אחרי זה לא הייתי שם
הם רוכשים סטים שלמים מחנויות כמו אנגלס וכו..
יש לי רושם שיש שם יחס יותר אישי והבגדים יותר שמורים כי זה גמח פחות המוני או שאני טועה?
(בלי להוציא לעז על שום גמח אחר, אני לא מכירה שום גמחים אחרים, רק יודעת בגדול שהאחרים גדולים וידועים יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה