- הוסף לסימניות
חדדששששלא עובד בנטפרי
עובד בנטפרי
חדדששששלא עובד בנטפרי
בס"ד
גמ"ח להורדת תוכנות חינמי
***עדכון חדש ובלעדי! מגוון אפליקציות שימושיות לאנדרואיד, כגון לוח עברי, תפילון, אופיס סוויץ', מופיס ועוד...
בעז"ה בקרוב קטלוג מלא לגמ"ח עם חיפוש משוכלל וללא בזבוז זמן יקר!!
לבינתיים יצא קטלוג עבור אנדרואיד בלבד, הקטלוג נמצא כאן
*יש לקרוא את כללי הגמ"ח לפני השימוש בו
לכניסה למאגר הגמ"ח לחצו כאן, או הכניסו את הקישור הבא לדפדפן שלכם:
https://drive.google.com/open?id=0Bz...WgtRjZqRjZoQ2c
למשתמשי נטפרי שהקישור חסום עבורם, יש ללחוץ כאן, או על הקישור הבא:
http://forum.enativ.com/filebase.php?c=14
בקישור זה ישנו חלק מהמאגר המלא של הגמ"ח.
הכניסה מתבצעת באמצעות חשבון הגוגל דרייב האישי שלכם [אי לכך יש צורך שחשבון הגוגל שלכם יהיה מחובר במחשב] תחת הכותרת "קבצים ששותפו אתכם" ואתם יכולים להוריד או לשנות בלחיצה על הלחצן הימני של העכבר.
החידושים האחרונים:
*נוספו למעלה מ- 500 תוכנות שימושיות וחשובות למחשבי ווינדוס. כאשר מרבית התוכנות תומכות בעברית בצורה מלאה.
*בלעדי! נוספו כ-30 אפליקציות שימושיות בעברית עבור מכשירים התומכים במערכת אנדרואיד. [בגמ"ח ישנם מספר רב של אפליקציות הממתינות להכנסתם למאגר].
*במאגר תוכלו למצוא קישורים למערכות ההורדות של נתיב ועוד…
להערות, פניות, תקלות והוספת תוכנות יש לפנות לכתובת המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אין מצב, אני עצמי נמצא בנתיב והגוגל דרייב הגיע פתוח בברירת מחדל.בנתיב לא נפתח כלום..
תשלח לי למייל שבחתימה, הודעה ואני ישתף לך את זה בצורה פרטית (הבנתי שזה כן עובד בנטפרי).מישהו יכול להעלות לטובת החסומים?
(נטפרי)
@prog או @למען דעת , יש אפשרות לאפשר לי להחליף את הקישור של הגמ"ח, פשוט הקישור הוחלף, וכולם נכנסים לקישור הלא נכון, ואני מקבל כ-50 בקשות שיתוף ביום, שאני צריך לשלוח להם את הקישור החדש שמופיע פה כמה הודעות אח"כ... וא"א לערוך את ההודעה.בס"ד
גמ"ח להורדת תוכנות חינמי
***עדכון חדש ובלעדי! מגוון אפליקציות שימושיות לאנדרואיד, כגון לוח עברי, תפילון, אופיס סוויץ', מופיס ועוד...
בעז"ה בקרוב קטלוג מלא לגמ"ח עם חיפוש משוכלל וללא בזבוז זמן יקר!!
לבינתיים יצא קטלוג עבור אנדרואיד בלבד, הקטלוג נמצא כאן
*יש לקרוא את כללי הגמ"ח לפני השימוש בו
לכניסה למאגר הגמ"ח לחצו כאן, או הכניסו את הקישור הבא לדפדפן שלכם:
https://drive.google.com/open?id=0Bz...WgtRjZqRjZoQ2c
למשתמשי נטפרי שהקישור חסום עבורם, יש ללחוץ כאן, או על הקישור הבא:
http://forum.enativ.com/filebase.php?c=14
בקישור זה ישנו חלק מהמאגר המלא של הגמ"ח.
הכניסה מתבצעת באמצעות חשבון הגוגל דרייב האישי שלכם [אי לכך יש צורך שחשבון הגוגל שלכם יהיה מחובר במחשב] תחת הכותרת "קבצים ששותפו אתכם" ואתם יכולים להוריד או לשנות בלחיצה על הלחצן הימני של העכבר.
החידושים האחרונים:
*נוספו למעלה מ- 500 תוכנות שימושיות וחשובות למחשבי ווינדוס. כאשר מרבית התוכנות תומכות בעברית בצורה מלאה.
*בלעדי! נוספו כ-30 אפליקציות שימושיות בעברית עבור מכשירים התומכים במערכת אנדרואיד. [בגמ"ח ישנם מספר רב של אפליקציות הממתינות להכנסתם למאגר].
*במאגר תוכלו למצוא קישורים למערכות ההורדות של נתיב ועוד…
להערות, פניות, תקלות והוספת תוכנות יש לפנות לכתובת המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה עובד רק אם הוא לא משותף "ציבורי" ואז עושים פרטי.תשלח לי למייל שבחתימה, הודעה ואני ישתף לך את זה בצורה פרטית (הבנתי שזה כן עובד בנטפרי).
למה שלא תעלה את הקובץ לפה וזהו?תשלח לי למייל שבחתימה, הודעה ואני ישתף לך את זה בצורה פרטית (הבנתי שזה כן עובד בנטפרי).
איזה קובץ בדיוק? יש הרבה, ואני ישתף אותך בצורה פרטית לתיקיה הראשית ואז תוכל לגשת לכל הקבצים שקיימים וגם לאלו שיועלו בהמשך.למה שלא תעלה את הקובץ לפה וזהו?
אני ישכפל את התיקיה פעם נוספת שאותה אני ישתף בפרטי, (הדרייב לא על חשבוניזה עובד רק אם הוא לא משותף "ציבורי" ואז עושים פרטי.
אבל ברגע שזה כבר ציבורי זה לא יעזור.
בדיוק!אני ישכפל את התיקיה פעם נוספת שאותה אני ישתף בפרטי, (הדרייב לא על חשבוני).
תעלה את האפליקציות לכאן דחוסים בקובץ ZIP [אני חושב שזה יעבוד בנטפרי].תשלח לי למייל שבחתימה, הודעה ואני ישתף לך את זה בצורה פרטית (הבנתי שזה כן עובד בנטפרי).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים