מידע שימושי גן חיות התנכי והחם

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מעוניינת ליסוע ביום רביעי עם הילדים
מישהו היה בשבוע?
זה סביל?
ניהיה שם מ 12:00-18:00
תודה!

• הוסף לסימניות
סביל , גם יש הצללות במסלול אפשר לשבת לנוח עם הילדים
חשוב מאוד לשים כובעי שמש לרגישים לשים קרם הגנה
לעצור מידי פעם יש מקומות בדשא מוצללים לשתות מים, לאכול
תהנו!!

• הוסף לסימניות
היינו אתמול

היה המון אנשים, ממש המון!

אבל היה מושלם!

בתוך הגן עצמו לא מרגישים כלל את העומס
בכניסה יש קצת עומס בקניית כרטיסים, ואחר כך בכניסה עצמה (תקנו כרטיסים באשראי, יש שם מכונה להוציא את הכרטיסים למי שקנה כבר באשראי מראש וזה חוסך הרבה זמן).

המון המון המון פינות מוצלות ונעימות.

רוב התצוגות מוצלות.

תהנו

• הוסף לסימניות
אנחנו יוצאים בעזרת ה' היום ראשון נהיה שם בתשע ומתכוננים להיות שם עד שש.
מנסיון מפעמים קודמות הגענו קצת יותר מאוחר ולא הספקנו הכל.
עדיף לנו להגיע ממש בפתיחה ומקסימום לגמור קודם.
יהיה חם מידי באמצע היום או שבכל דעות היום סביל שם?
אם במקרה לא נגיע ב9:00 ממש וקנינו כרטיסים מראש לתשע תהיה לנו בעיה להיכנס? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
היינו שם היום ודאי שחם כשהולכים בשבילים החמים אבל בהחלט יש המון המון מקומות מוצלים לשים לב ששבוע הבא צפוי עומס חום קיצוני לכן הקדמנו להיום
לא נראה לי שיש בעיה אם מאחרים

• תודה
Reactions: S.g
  • הוסף לסימניות
אנחנו יוצאים בעזרת ה' היום ראשון נהיה שם בתשע ומתכוננים להיות שם עד שש.
מנסיון מפעמים קודמות הגענו קצת יותר מאוחר ולא הספקנו הכל.
עדיף לנו להגיע ממש בפתיחה ומקסימום לגמור קודם.
יהיה חם מידי באמצע היום או שבכל דעות היום סביל שם?
אם במקרה לא נגיע ב9:00 ממש וקנינו כרטיסים מראש לתשע תהיה לנו בעיה להיכנס? מישהו יודע?

שבוע הבא הולך להיות גל חום נוראי, צפי ל 33 מעלות. בירושלים.
אני לא הייתי יוצאת למקומות פתוחים לכל כך הרבה שעות.

• תודה
Reactions: S.g
  • הוסף לסימניות
אין לי כל כך ברירה.
ניסיתי להסביר לילדים כבר קודם כשהבנתי שיהיה נורא חם אבל הם לא מוכנים לוותר.
אנחנו מחלקים את הטיולים לפי גילאים וכל האחים שלהם כבר היו בטיולים ורק הקטנים עוד לא.
מקווה שיהיה בסדר.
האם יש מה לבוא מוקדם או כמו שכותבים פה החיות לא מתפקדות? ואם חם מאד אולי שווה לנסות לשכנע את הילדים לחכות עוד שבוע כי החיות לא יתפקדו גם אחרי צהרים מרוב חום?

• הוסף לסימניות
היום האריות לא זזו בכלל ובפילים לא היה הופעת פילים כמו תמיד רק האכלה שאין מה לראות בזה כל יתר החיות לא היו נראים עייפים במיוחד

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו אתמול (יום רבעי) מניסיון החום שם לא נסבל אין שם כמעט צל הכול תחת קרני השמש הלוהטות,
ועוד משהו בגלל החום הכבד החיות מתחבאות בצל כי גם להם חם ולא רואים כלום אולי קצה של זנב,
הכול ישן כמו מלפני 20 שנה בדיוק, 2 פילים אריה ישנוני אחד, קופים זקנים וכמה ברווזים טיפשים,
תחשבי טוב טוב אם שווה לך לצאת בכזה חום ולחזור עם מיגרנה .........

• הוסף לסימניות
שבוע אחר כך כבר הבנים מתחילים.
מישהו יודע אם סוף שבוע יהיה יותר נעים?
או שאחליף את הכרטיסים דרך האתר לשעה 3:00?
נספיק משהו?

• הוסף לסימניות
בכניסה יש קצת עומס בקניית כרטיסים, ואחר כך בכניסה עצמה (תקנו כרטיסים באשראי, יש שם מכונה להוציא את הכרטיסים למי שקנה כבר באשראי מראש וזה חוסך הרבה זמן).
בעקרון הם אומרים שחייבים להזמין כרטיסים מראש. יש להם מגבלת תפוסה (כשהזמנו כרטיסים דרך האתר היה כתוב לנו: "נותרו עוד 632 כרטיסים"). כך שיתכן שתבואו ולא יכניסו אתכם אם לא הזמנתם מראש ואין יותר כרטיסים.
ובפילים לא היה הופעת פילים כמו תמיד רק האכלה שאין מה לראות בזה
הם הפסיקו כבר עם המופע של הפילים. היום יש רק האכלת חיות.

• הוסף לסימניות
בטוחה בטוחה ואני לא היחידה שככה אומרת, שמעתי את זה מהרבה שהיו שם, על הפנים..............

• הוסף לסימניות
בני כמה הילדים?
אנחנו מיצינו איתם אחרי 4 שעות.
לא היינו בכל הגן אבל הם (ואנחנו) כבר היו מותשים.
אם הולכים ל4 שעות עדיף את שעות הערב הנעימות יותר...

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו ביום ראשון.
היינו כל היום והיה מקסים. היה חם אבל הרבה מקומות מוצלים וחלק מהדברים היו בחללים סגורים.
חשבנו שמרוב החם החיות לא יזוזו אבל כולם היו פעלים אפילו האריה והלביה שנראה לי פעם ראשונה שראיתי אותם כל כך פעלים. רצו והסתובבו והילדים היו מבסוטים. אפילו הילד בן השנה ועשרה הלך רוב הדרך ללא עגלה והיה מאושר.
הכל היה מטופח ולא ישן כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת