פנאי גן חיות לילדים קטנים איזה ממולץ מוצקין/תנכי/ספארי

• הוסף לסימניות
גן חיות התנכי הוא הכי פחות מחלל שבת בין האופציות הקיימות, דהיינו גני חיות גדולים בתשלום. (יש רבנים שמתירים ללכת אין אין אופציות אחרות)

מה הכוונה הכי פחות?

ואשמח לדעת מה ההיתר, בזמן שיש מחאות על חילולי שבת ורמיסת כבודה, ללכת למקומות שמחללים אותה בפרהסיה?
מה שאני שמעתי שמותר להם לפתוח כדי לטפל בבע"ח - אבל זה לא נותן היתר למכור כרטיסים וכו'.

*באמת שואל כדי לדעת ולא על מנת להתריס, אני מאמין לכם שיש רבנים שמתירים וכל אחד מקשיב לרבותיו, אני רק אשמח לדעת על מה מבוסס ההיתר...

• הוסף לסימניות
לדעת חלק מהרבנים האיסור הוא לא מעיקר הדין אלא בהנהגה של לחזק דווקא את שומרי השבת, וכשאין אופציה אחרת לא נדרשת הנהגה כזאת.
ראה שירשור שם הבואו דעות רבנים כאלה.
גן חיות התנכי

• הוסף לסימניות
מה הכוונה הכי פחות?

ואשמח לדעת מה ההיתר, בזמן שיש מחאות על חילולי שבת ורמיסת כבודה, ללכת למקומות שמחללים אותה בפרהסיה?
מה שאני שמעתי שמותר להם לפתוח כדי לטפל בבע"ח - אבל זה לא נותן היתר למכור כרטיסים וכו'.

*באמת שואל כדי לדעת ולא על מנת להתריס, אני מאמין לכם שיש רבנים שמתירים וכל אחד מקשיב לרבותיו, אני רק אשמח לדעת על מה מבוסס ההיתר...
לא מוכרים כרטיסים בקופות אנושיות, זה ההבדל העיקרי (אני חושבת).

• הוסף לסימניות
מומלץ מידבריום. המקום עבר שיפוץ בשנתיים האחרונות ונוספו בו חיות חדשות ועוד.
ממוקם בבאר שבע ממש בהתחלה (חוסך את הפקקים של העיר).
די עמוס שם אבל עם כל זה עדיין אפשר למצוא בו ספסלים ופינות ישיבה פנויות. רוב הסיכויים שבאיסרו חג יהיה פנוי יותר.

קצת מידע:
כמו שהוזכר כבר- האריה, הנמר והברדלס פעילים מאוד יחסית ל...
המשחקים נחמדים אבל לא תמיד ילדים מוצאים בהם עניין.
הזמנת כרטיסים רק באתר. [קורה שהם סוגרים את האפשרות להזמנת כרטיסים (ניסינו להזמין לילה קודם ולא היתה אפשרות), במקרה כזה יוצרים איתם קשר כדי לוודא מתי יהיה כן ניתן להזמין].
מחיר למבוגר: 72
לילד: 62
המקום לא שומר שבת.
מה שכן, בניגוד לתנכ"י אין שם הדרכות רשמיות או שעות האכלה ומופעים.

• הוסף לסימניות
חי פארק בפתח תקוה,
ממולץ?
או שדומה לפינת החי בבני ברק?

• הוסף לסימניות
חי פארק בפתח תקוה,
ממולץ?
יש שם שביל שהולכים בתוך כלוב הקופים, אגם קטן, אזור של יעלים, איילים וכדומה. שביל עם כלובי ציפורים שונים, בקיצור כל החיות הקטנות.
בנוסף יש מבנה סגור עם כלובי נחשים ופוחלצים של חיות שונות.
לילדים קטנים זה כיף ומעניין.
בבני ברק לא היינו.

• הוסף לסימניות
בלי רכב, יש מה ללכת לספארי?
הבנתי באתר שיש להם גן חיות ללכת בו רגלי- השאלה אם שווה יותר מפינת החי של בני ברק?..
מי היה ויודע לומר?
תודה
אם יש לך רכב אפשר להיכנס גם לגן חיות רגלי...
אם אין לך רכב... אי אפשר להיכנס בכלל! [גם לגן חיות..]

• הוסף לסימניות
חי פארק בפתח תקוה,
ממולץ?
לא שווה את הכסף בכלללל
מקום קטן מלוכלך ומוזנח
משעמם להחריד
אחרי שניכנסנו לא האמנתי שעל זה מבקשים כסף
אחרי 20 דקות היינו בחוץ (ילדים בכל הגילאים!!!) וכמעט ביקשתי את הכסף חזרה

• הוסף לסימניות
מומלץ מידבריום. המקום עבר שיפוץ בשנתיים האחרונות ונוספו בו חיות חדשות ועוד.
ממוקם בבאר שבע ממש בהתחלה (חוסך את הפקקים של העיר).
די עמוס שם אבל עם כל זה עדיין אפשר למצוא בו ספסלים ופינות ישיבה פנויות. רוב הסיכויים שבאיסרו חג יהיה פנוי יותר.

קצת מידע:
כמו שהוזכר כבר- האריה, הנמר והברדלס פעילים מאוד יחסית ל...
המשחקים נחמדים אבל לא תמיד ילדים מוצאים בהם עניין.
הזמנת כרטיסים רק באתר. [קורה שהם סוגרים את האפשרות להזמנת כרטיסים (ניסינו להזמין לילה קודם ולא היתה אפשרות), במקרה כזה יוצרים איתם קשר כדי לוודא מתי יהיה כן ניתן להזמין].
מחיר למבוגר: 72
לילד: 62
המקום לא שומר שבת.
מה שכן, בניגוד לתנכ"י אין שם הדרכות רשמיות או שעות האכלה ומופעים.
אני גם שמעתי הרבה המלצות על המדבריום.
זה גם ריק יותר מהתנכי והספארי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה