הפוך טקסט גולמי לספר מוקפד, ברור ומעוצב ברמה הגבוהה ביותר. קורס העימוד היחיד שנבנה במיוחד עבורך, עם דגש על הפרטים הקטנים שעושים ספר גדול וליווי מקצועי שיוביל אותך להצלחה כשכיר או כעצמאי במשרדי הפרסום וההוצאות לאור.
אז אולי זה השתנה, אני זכרתי שסגור ובשישי נסגר מוקדם
אבדוק.
עריכה, הסתכלתי שם אכן כתוב שפתוח אך, לפי מה שאני מבינה, הפארק- דשא ואגם פתוח בשבת ותמיד אך זה כמו גינה שכונתית כניסה חופשית(גם בימי חול). מתחם החיות והלונה פארק שבתשלום סגורים. אין לי מושג לגבי קיוסקים
ולא לוקחת אחריות.
לגבי חי פארק, אתמול התקשרנו לשאול ואמרו שהקופות פתוחות בשבת כבחול. ניסינו לשאול אם יש איזה משהו סמלי לכבוד שבת אך התשובה היתה שאין שום משמעות ח"ו לשבת מבחינת המקום.
ברור שאם יתקשרו עוד ועוד שומרי שבת וישאלו אם פתוחים ולאחר המענה הנ"ל יגידו שאם כך אינם יכולים לבוא, זאת תהיה לפחות מחאה שקטה על זלזול בכבוד השבת ואולי יגרום למישהו לחשוב שוב.
סליחה על ההקפצה אבל מגודל חשיבות הענין חשוב ליידע את הציבור.
לגבי חי פארק, אתמול התקשרנו לשאול ואמרו שהקופות פתוחות בשבת כבחול. ניסינו לשאול אם יש איזה משהו סמלי לכבוד שבת אך התשובה היתה שאין שום משמעות ח"ו לשבת מבחינת המקום.
ברור שאם יתקשרו עוד ועוד שומרי שבת וישאלו אם פתוחים ולאחר המענה הנ"ל יגידו שאם כך אינם יכולים לבוא, זאת תהיה לפחות מחאה שקטה על זלזול בכבוד השבת ואולי יגרום למישהו לחשוב שוב.
סליחה על ההקפצה אבל מגודל חשיבות הענין חשוב ליידע את הציבור.