דרוש מידע גן חיידר ללא ספסוד מהעירייה

• הוסף לסימניות
תלוי חיידר.
אצלינו כולם משלמים אותו דבר, שזה הרבה יותר מהמחיר המסובסד והרבה פחות מגן פרטי
ושמעתי על חיידרים שילדים שלא זכאיים משלמים יותר והזכאים שבשנתון הנכון משלמים נמוך מאד.
כמה יותר משלמים אלו שלא זכאים?
200 שח ? או הרבה יותר?

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה קטן ממש, יליד אדר, נכנס לחיידר בגיל שנתיים וחצי
וגבו לי כרגיל כמו כל ילדי הגן המסובסדים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לך איך לריב עם המוסד לימודים
תחליטי אם שווה לך או לא בסכום הזה.

כנראה שלא חסר להם ילדים, ומעדיפים לא להכניס בגיל הזה...

מה שאני מכירה, או שלא מכניסים בשום פנים ואופן , או שמכניסים ולוקחים מחיר רגיל, בלי שום תוספת. (בדר"כ החיידרים הפחות מפוצצים)

• הוסף לסימניות
זה גם תלוי כנראה כמה החיידר הזה מסובסד באופן כללי.

• הוסף לסימניות
הילד שלך זכאי לגן עיריה?
זה בהחלט תלוי בחיידר וזה מה שאני רוצה להגיד למנהל.
יש כאלה שמשלמים סכום גבוה ממש?
כמו 1500 לגן+ צהרון??
ואני בירושליים
אני מכירה כאלה שהכניסו לגן בנות- עמותה בבני ברק,
בד"כ על הגן משלמים פרטי לפי המחיר שהם מחליטים ששווה להם
לצהרון מחפשים ילד שלא רוצה להרשם ואז רושמים אותו במקום, ככה הצהרון עולה רגיל כמו בכל שנה ומקבלים גן עד 4 במחיר של גן פרטי עד 1 או קצת יותר.
בכל מקרה לא ממש יעזור לך לדעת כמה עולה במקומות אחרים, יש כאלה שבכלל לא יסכימו ואם הם החליטו ששווה להם בסכום ספציפי אז אין כל כך מה לעשות.
אולי לחפש ילד שלומד במקום לא רשמי ולרשום אותו במקום...

*סבסוד

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מישהוא שיכול לברר לי.?
יעזור לי מאוד.
כמה עולה בחיידר הגן הראשון כשאין ספסוד מהעיריה, הילד פספס את השנה ב10 ימים.
לנו בי-ם לפני 3 שנים בער גבו כ500 ש"ח ללא צהרון,
אבל באמת לא חיידר להיט, ששמחו עם כל ילד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה