- הוסף לסימניות
כמה יותר משלמים אלו שלא זכאים?תלוי חיידר.
אצלינו כולם משלמים אותו דבר, שזה הרבה יותר מהמחיר המסובסד והרבה פחות מגן פרטי
ושמעתי על חיידרים שילדים שלא זכאיים משלמים יותר והזכאים שבשנתון הנכון משלמים נמוך מאד.
200 שח ? או הרבה יותר?
כמה יותר משלמים אלו שלא זכאים?תלוי חיידר.
אצלינו כולם משלמים אותו דבר, שזה הרבה יותר מהמחיר המסובסד והרבה פחות מגן פרטי
ושמעתי על חיידרים שילדים שלא זכאיים משלמים יותר והזכאים שבשנתון הנכון משלמים נמוך מאד.
באיזה עיר?הבן שלי היה קטן ממש, יליד אדר, נכנס לחיידר בגיל שנתיים וחצי
וגבו לי כרגיל כמו כל ילדי הגן המסופסדים
באיזה עיר?
מה גיל הזכאות?הילד שלך זכאי לגן עיריה?
גם שלי וגבו לי 50 שח יותר מהאחריםהבן שלי היה קטן ממש, יליד אדר, נכנס לחיידר בגיל שנתיים וחצי
אני מכירה כאלה שהכניסו לגן בנות- עמותה בבני ברק,הילד שלך זכאי לגן עיריה?
זה בהחלט תלוי בחיידר וזה מה שאני רוצה להגיד למנהל.
יש כאלה שמשלמים סכום גבוה ממש?
כמו 1500 לגן+ צהרון??
ואני בירושליים
איך יש ילדים כאלה?אולי לחפש ילד שלומד במקום לא רשמי ולרשום אותו במקום...
איך יש ילדים כאלה?
שלאא לומדים בכלל בגן?
לא חושבת שהיא תמצא בקלות כאלה כי הרוב הרווח שולחים לגני עיריה באנגליתויש אמריקאים ששולחים לגן פרטי באנגלית בגיל 3
מוסדות שלא ממונים בכלל על ידי המדינהאיך יש ילדים כאלה?
שלאא לומדים בכלל בגן?
לנו בי-ם לפני 3 שנים בער גבו כ500 ש"ח ללא צהרון,האם יש עוד מישהוא שיכול לברר לי.?
יעזור לי מאוד.
כמה עולה בחיידר הגן הראשון כשאין ספסוד מהעיריה, הילד פספס את השנה ב10 ימים.
עד כמה שידוע לי חינוך ביתי מעל גיל 3 חייב להיות מדווח. (והוא גם מפוקח כלשהו)יש כאלה שלומדים בחינוך ביתי
ויש אמריקאים ששולחים לגן פרטי באנגלית בגיל 3
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים