גן לגילאי 2 בחפציבה ב"ש

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דחוף ביותר,
אם יש כאן למשהו מידע על גנון לגיל 2 בב"ש אזור חפציבה יעזור לי מאד,
אני כבר ממש נואשת!
(עברתי לכאן בימים האחרונים ואני לא משיגה, הוא או מידי גדול, או מידי קטן, או שהתפוסה מלאה)

תודה לכל המסייע

• הוסף לסימניות
שלום , ברוכה הבאה -

שרי מלין

בלימי קואופמן

גן ציפי

דבורי פיין

בררת אצלן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;546095:
שלום , ברוכה הבאה -

שרי מלין

בלימי קואופמן

גן ציפי

דבורי פיין

בררת אצלן?

אצל בלומי הבן בן ה-3,
תכלי לתת לי מספרים של השאר?
תודה.

• הוסף לסימניות
בצהריים

מה שכן שרי ודבורי - גיל גדול יותר מבלימי

יתכן וציפי יתאים כן

אני אנסה לברר לך

כנראה שיש יותר על בסיס גנונים לגיל הזה - 6 ילדים בגן

מי שאני שלחתי בגיל הזה בערך - בת שבע ברגמן ואני יודעת שיש עוד

אברר לך בצהריים.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה לשכונתינו :)

• הוסף לסימניות
וואו, כמה נמצאות כאן מהשכונה..
יאללה, עשינו מפגש בגינה? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;546236:
וואו, כמה נמצאות כאן מהשכונה..
יאללה, עשינו מפגש בגינה? ;)
אחרי שאני מסיימת לפרק ת'ארגזים :)

• הוסף לסימניות
ללמוד ממך..

הסתדרת עם הגן?

• הוסף לסימניות
עוד לא,
חיכיתי לפרטים שלך,

אשמח גם לקבל חו"ד באופן כללי, (באישי כמובן)

• הוסף לסימניות
יישוב טוב!
טוב ל... וטוב לשכנו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה