- הוסף לסימניות
יש לך מס' טלפון שלה?!ריקי וולמרק מוצלחת ברמות!!!!
יש לך מס' טלפון שלה?!ריקי וולמרק מוצלחת ברמות!!!!
אם את מדברת על וולמרק מרח’ יהושע(או משהו באזור) דיברתי איתה לפני שבועים שלושה ולא היה לה מקום והיא אמרה שיש גם רשימת המתנה...יש לך מס' טלפון שלה?!
אשמח ממש לקבל פרטים.אם רלוונטי התפנה מקום בגנון מצויון, בערך לגיל שנתיים או פחות, עד רבע ל4, באזור המכבים אברבנאל בפרדס כץ, מי שמעונין שיפנה אלי, תודה
תכתבי לי למייל 3189RIKI עם סיומת מייל רגילהאשמח ממש לקבל פרטים.
תודה רבה
אפשר לשאול איפה הסתדרתם? אולי תוכלו לעזור גם לנו?אם את מדברת על וולמרק מרח’ יהושע(או משהו באזור) דיברתי איתה לפני שבועים שלושה ולא היה לה מקום והיא אמרה שיש גם רשימת המתנה...
נ.ב. ב’’ה אנחנו הסתדרנו, תודה לכל המסייעים!
רלוונטי לך רחוב המכבים בפרדס כץ?אפשר לשאול איפה הסתדרתם? אולי תוכלו לעזור גם לנו?
מה זה שם? מעון? גן פרטי?רלוונטי לך רחוב המכבים בפרדס כץ?
גן פרטי של עובדיה, עולה 1650 עד רבע ל4, אם מתאים לך אני אבדוק אם עדיין פנוימה זה שם? מעון? גן פרטי?
אפשר עוד קצת פרטים על הגן? אני לא ממש מהאזור אבל אם משו טוב יכולה להגיע.גן פרטי של עובדיה, עולה 1650 עד רבע ל4, אם מתאים לך אני אבדוק אם עדיין פנוי
מעון ברח’ יהודה הלויאפשר לשאול איפה הסתדרתם? אולי תוכלו לעזור גם לנו?
מתאים לגילאים בערך שנתיים,אפשר עוד קצת פרטים על הגן? אני לא ממש מהאזור אבל אם משו טוב יכולה להגיע.
ואם אפשר - אז גם מס' טלפון. תודה.
התפנה מקום בגנון ברחוב עמוס 7:40-15:40 רלוונטי לך?אפשר לשלוח לי מיל CHAGIT7768 שטרודל גימלאפשר לשאול איפה הסתדרתם? אולי תוכלו לעזור גם לנו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים