דרוש מידע גן מתאים לילד בן 3 ביבנה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גן במסגרת חרדית תורנית לילד ראשון בן 3 בעיר יבנה ואני לא מכירה ממש..
הבנתי שיש את סיני ואת אור דוד ואני לא יודעת אם יש עוד אלטרנטיבות.
ממש יעזור לי אם מישהו מכיר אותם או עוד מוסדות אחרים ויוכל להמליץ או לעדכן בכל דבר שיכול לבוא לעזר מחינוך, יחס, מחיר וכו'
גם טיפים כללים לרישום ראשוני למסגרת גן יועילו מאוד, על מה עליי לשים לב ולברר כי אין לי ניסיון קודם ברישום ילד לגן מדובר בילד ראשון..
תזכו למצוות(y)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.
אשמח לדעת מי האוכלוסייה בשניהם,
לגבי אור דוד, אני מאמינה שהגנים שייכים לת"ת בשם הזה. לאן החיידר שייך?

ובגדול, אני אשמח אם את יודעת לגבי הת"ת בהמשך, איך הרמת לימודים שם, הצוות ואם האוכלוסיה טובה וההורים מרוצים מהמקום?

• הוסף לסימניות
ממש אשמח אם יש לך מידע, גם בפרטי זה יהיה מעולה בעז"הית.. :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אשמח לדעת מי האוכלוסייה בשניהם,
לגבי אור דוד, אני מאמינה שהגנים שייכים לת"ת בשם הזה. לאן החיידר שייך?

ובגדול, אני אשמח אם את יודעת לגבי הת"ת בהמשך, איך הרמת לימודים שם, הצוות ואם האוכלוסיה טובה וההורים מרוצים מהמקום?
רק עכשיו ראיתי שהגבת…

בגדול, האוכלוסיה מגוונת, יש משפחות מאוד חזקות ומצד שני גם קצת פחות. אבל אם את מכירה את סיני אז זה בסגנון הזה, יש כל מיני סוגים… (כנ״ל בחיידר של אור יקרות, אם את מכירה…).
הגנים שייכים לת״ת וזה קשור לרשת של בני יוסף.

לגבי הת״ת אכתוב באישי, נראה אם יהיה לי זמן היום. אם לא, אז במוצאי החג בעז״ה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה איילה!
על אור יקרות לא שמעתי בכלל..

מחכה להודעה ממך.. אפשר גם במייל phibie88

• הוסף לסימניות
איילה, אם שלחת לי מייל אז אולי הייתה טעות וזה לא הגיע אליי
מאוד אשמח להודעה ממך :)

• הוסף לסימניות
איילה, אם שלחת לי מייל אז אולי הייתה טעות וזה לא הגיע אליי
מאוד אשמח להודעה ממך :)
פשוט את רק כותבת ולא מתייגת... :)
ואני שוכחת..
ורק כשאני נכנסת אני רואה את ההודעות ששלחת ולא קראתי...

עכשיו אני שולחת לך הודעה פרטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה