נכתב ע"י album;1040113:מי שיש לו אפשרות להשקיע
אלבום דיגיטלי מעוצב מזכרת מהפעילות והכיף בגן.
עשיתי כאלה למשפחתונים וגנים
מזכרת מאלפת!!! להורים ולילדים.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1040110:הבת שלי קיבלה בובה מדברת! כל הילדות בגן היו בשמים מרוב שמחה!
וואו ממש יפה!נכתב ע"י סטודיו ישר;1040126:הבן שלי קיבל בפעוטון
לוח עץ שהגננת השיגה יש מציאות בדברים האלו שיש בו חורים שעליהם מתאימים תמונות
כמו פאזל לגיל הרך
ובמקום התמונות שהיו היא הדביקה תמונות של ילדי הגן ושל כל ילד בנפרד זה היה מהמם
ולא עלה לה יקר כ"כ
על כל השנה?נכתב ע"י לימדי;1040134:אני עשיתי פעם לגן, ספר מהתמונות של הילדים בגן, והוספתי כיתוב זה יצא מדהים...
ועוד יותר הילדים נהנהו עד הגג...
נכתב ע"י YR;1040142:על כל השנה?
אני לא צלמתי מתחילת שנה..
נכתב ע"י טונר;1040170:אין דבר יותר מעצבן לאמא לקבל תמונה מכוערת של הילד שלה, מה שלא תעשי תצלמי תמונות מקצועיות או תקחי צלמת מקצועית.
קיבלנו שנה אחת גלגל ים מתוק והגננת כתבה עליו משו בארטליין (הלורד נמחק כבר אז אני לא זוכרת)
אפשר להדפיס את תמונת הילד על כובע שמש, מהמם!! (יש חנויות שמדפיסות על כל מיני דברים (בביתר יש את חותם) ויש להם המון רעיונות.
נכתב ע"י eden7115;1040191:הבת והבן שלי - שניהם בפעוטון, קיבלו השנה תיק גב עם תמונה שלהם עליו.
מה שבטוח - זה לא משהו שיזרק...
(ובאמת מזלם שיצאו תמונות נורמליות, כי זה הכי מעצבן לקבל מזכרת עם תמונות גרועות של הילדים...)
יש לך מושג מה הטלפון של אפקט?נכתב ע"י תמר;1040429:זה מאוד תלוי בתקציב,
באתר הזה: shop4kids.co.il
יש דברים חמודים מאוד, בבני ברק יש את אפקט שמתעסקת עם זה.
ואם יש לך תמונות של צלמת בבתי הדפוס יש עוד רעיונות יפים מה אפשר לעשות מזה.
כמובן שבכמות המחירים יורדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים