דרוש מידע גן פרטי לגיל שנתיים בשיכון ג' בבני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות לילד בן שנה ועשרה חודשים גנון פרטי (לא תמת) אזור שיכון ג' בני ברק עד 4 כולל ארוחות..
אשמח לעזרה מי שמכירה ממש ממש דחוף לי! (לשנה זו ולא לשנה הבאה)

• הוסף לסימניות
@חני-מפתחת תוכנה מצאת משהו???
אני מחפשת לשנה הבאה
דחוףףף, נתקענו בגלל גזירת היעומשית...
אשמח אם יש לך srd6773484 בגימייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי רשימה שלפני כמה שנים שלחו לי - לא יודעת מה רלונטי אבל כדאי לך לנסות:
שם הגנתרחובטלפון
חסי שרייבריהושע052-7119037
חוי רימר052-7682562
פיליפובסקיגורדון 11052-7128504
רחלי קסטליהודה הנשיא
556782048​
פינחסייהודה הנשיא
504170921​
פייבושיהודה הנשיא
548431584​
הורביץבן זכאי
36192946​
יעל שטלמןבן שטח
527604116​
נשריהושע
527601349​
יגאלי רעותאהרוןסון
527626578​

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות לילד בן שנה ועשרה חודשים גנון פרטי (לא תמת) אזור שיכון ג' בני ברק עד 4 כולל ארוחות..
אשמח לעזרה מי שמכירה ממש ממש דחוף לי! (לשנה זו ולא לשנה הבאה)
יש את גב' נחמה פיליפובסקי ברחוב גורדון
לא בטוחה אבל יכול להיות שהיא נותנת אפשרות עד 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה