גנבו לי לוגו באמצע קמפיין בחירות

• הוסף לסימניות
אני עובד על קמפיין בחירות במועצה מקומית קטנה בה יש רק ידיעון אחד.

מי שעבדה עם המפלגה לפניי, מספרת את הסיפור הבא ושואלת לעצתכם.

חברי הפורום היקרים!
אני משתפת אתכם בדרמה שמתחוללת ברגעים אלו,
המשרד שלי מוביל קמפיין בחירות לרשות המקומית בישוב שלי,
הלקוח רץ עם רשימה למועצה (קרי מפלגה..), הם התחילו כחבורה כאשר אחד מהם פרש באמצע הדרך (לפני כמה חודשים) ומאז לא שמעו ממנו.
במקרה (או שלא) אני גם עורכת את העיתון של המועצה - כאשר אתמול אני מקבלת את מודעות הבחירות של כל המועמדים והסיעות, מה רואות עיני??
ניחשתם נכון! אותו אחד שפרש אז, שלח מודעת בחירות מטעמו הפרטי ומה מככב לו בראש הדף? שוב ניחשתם - הלוגו שיצרתי עבור המפלגה שאותה אני מייצגת, זהו בעצם לוגו שעבר מתיחת פנים קלה עקב צורך בשינוי שם המפלגה שנפסל אצל מנהל הבחירות. הם השתנה אך הלוגו נשאר בדיוק אותו דבר. מקווה שהבנתם עד כה את הסיפור.
לסיכום עד כה- נגנב לי לוגו שיצרתי עבור לקוח מסויים ועשו בו שימוש ללא רשותי בפרהסיה
בעיתון שאני מוציאה..
נשמע הזוי? אכן כך!
מה דעתכם המלומדה?

• הוסף לסימניות
למותר לציין שבעלה מוזכר במודעה בצורה שאפשר להבין ממנה דבר שלילי עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה