גנבים בשבת (בלי מתח, זה לא באמת...)

• הוסף לסימניות
ראיתי אשכולות על הגניבות של סלקום, רציתי להעיר את תשומת לבכם מנסיון לא נחמד שהיה לי:
גם אני נכנסתי לתוכנית המוזלת ללא הגבלה של סלקום, אולם בסוף החודש קבלתי חשבונית מנופחת ב-95 ש"ח יותר ממה שהייתי אמורה לשלם.
התקשרתי לברר, ואז אמרו לי שהתוספת היא על שיחות בשבת!!!!
שיחזרתי, שאכן, לפני כמה שבועות שכחתי לנתק את הנייד לפני שבת, והקטנטנים ששיחקו בו חייגו למישו, אולי פעם אולי יותר פעמים, אבל בס"ה הקו היה פתוח 9.5 דקות.
חוייבתי ע"כ 95 ש"ח לפי תעריף שבת של 10 ש"ח לדקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גנבים.:cool:
אז שימו לב , ותקפידו לנתק את הפלאפון לפני שבת. לא מגיע להם להרוויח אפילו 10 אג' אחרי כל הגניבות שנעשות פה לאור תמימותם של הלקוחות.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתעריף שבת כזה זה בכל התוכניות הכשרות...להרויח עוד כמה שקלים בכל דרך,חשבתי על זה בדיוק אתמול שמסכן מי שצריך להזמין אמבולנס בשבת כל דקה תעלה לו ביוקר...

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי...
דווקא זה דבר ידוע וקיים בכל התוכניות הכשרות בכל החברות.
ולכן בזה לא הייתי רואה גניבה ע"י סלקום...

הם כתבו, זה ידוע, הם לא אחראים על ילדים שמשחקים בטלפון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1362093:
לעניות דעתי...
דווקא זה דבר ידוע וקיים בכל התוכניות הכשרות בכל החברות.
ולכן בזה לא הייתי רואה גניבה ע"י סלקום...

הם כתבו, זה ידוע, הם לא אחראים על ילדים שמשחקים בטלפון...

נכון שיש תעריף שבת, אבל מכאן ועד 10 ש"ח לדקה, נראה לי קצת הזוי.
אני לא ראיתי שום דבר שכתוב בתוכנית, פשוט מהסיבה שעדיין לא קיבלתי שום חוזה או פירוט. שינוי התוכנית היה בטלפון ע"י נציג וזהו.
הפרטים היחידים שדיברו עליהם היה שיחות ללא הגבלה ב-35 ש"ח, -בלי חלוקה של ימות השבוע- ובנוסף 9.9 ש"ח לשיחות לחו"ל.
מי שיודע על תעריף כ"כ גבוה בשבת מצוין. אני כתבתי לכם משתי סיבות:
1.מי שלא ידע עד עכשיו כמוני, שידע.
2. כדי שתזכרו תמיד לכבות פלאפונים-הן מבחינת למנוע חילול שבת מהילדים, והן כדי שלא תזכו גם אתם לבונוס מלבב בסוף החודש.
זה הכל.

• הוסף לסימניות
זהו סיפור חריג, שמקרה הזה לעני"ד הצדק עם החברה שלא אמורה להתחשב בפישולים של ילדים קטנים.
חשבתי על זה בדיוק אתמול שמסכן מי שצריך להזמין אמבולנס בשבת כל דקה תעלה לו ביוקר...
מגוחך לראות שיש מישהו שחושב שלשלם 10 שקל כדי להזמין אמבולנס שעולה באיזור 400 שקל הוא מסכן בגלל זה.
(אם הוא באמת קמצן גדול שיגש לטלפון הציבורי הקרוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1362139:
זהו סיפור חריג, שמקרה הזה לעני"ד הצדק עם החברה שלא אמורה להתחשב בפישולים של ילדים קטנים.

ברור שהצדק עם החברה, שוב, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת אם אתם מודעים לשילוב הזה בתוך התוכנית.
הגניבה/עושק שהזהרתי עליה היא על עצם התעריף הגבוה.
ובוודאי שהם לא אחראים על הילדים, מספיק שהם אחראים עלינו...

• הוסף לסימניות
הסיבה לתעריף שבת היא לייחד את המסלול לציבור החרדי.
אשה מהציבור הכללי שנסעתי איתה פעם אמרה: יש לי גם טלפון כזה של (לא) שבת...

• הוסף לסימניות
אם על המסמכים שחתמו איתם הכניסו סעיף כזה בפנים
זה בעיה גדולה
יש רק לבכות על חלב שנשפך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1362329:
זה בעיה גדולה
יש רק לבכות על חלב שנשפך

בדיוק זה מה שאני לא מתכוונת לעשות:p
גם נשפך וגם לבכות?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1362329:
זה בעיה גדולה
יש רק לבכות על חלב שנשפך

אם 'וועדת הרבנים' חתמו איתם כזה סעיף, כנראה היה להם סיבה לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי 554;1364536:
לא דברתי אם הסעיף נחוץ או לא
אמרתי רק עובדה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1362329:
זה בעיה גדולה
יש רק לבכות על חלב שנשפך

נכתב ע"י צבי 554;1364536:

אין לזה שום קשר לוועדת הרבנים -
עוד לפני שהיו פלאפונים כשרים, במסלולים שהיו מיועדים לציבור החרדי, היה את הסעיף הזה (בהתחלה אפי' הייתה בעיה שהתייחסו ליום העצמאות כיום חג, וגבו עשר ש"ח לדקה, עד שקמה קול זעקה וסידרו את העניין).
וזאת, כדי לייחד את המסלולים לציבור החרדי בלבד.

• הוסף לסימניות
מעניין
אני זוכרת שלפני 15 שנה ויותר
כשדיברו בטלפון מהבית ולא בסלולרים
והיה הבדל במחיר בין להתקשר בתוך העיר למחוץ לעיר
אז בשבת ובחג היו דווקא תעריפים זולים
הזמן היחיד שהחרדים יכלו לנצל את זה זה היה ביום העצמאות
אולי גם בערב שבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1364641:
מעניין
אני זוכרת שלפני 15 שנה ויותר
כשדיברו בטלפון מהבית ולא בסלולרים
והיה הבדל במחיר בין להתקשר בתוך העיר למחוץ לעיר
אז בשבת ובחג היו דווקא תעריפים זולים
הזמן היחיד שהחרדים יכלו לנצל את זה זה היה ביום העצמאות
אולי גם בערב שבת

זה תלוי מאד איזה מסלול זה היה, המסלול של הציבור הכללי היה זול יותר בשבתות וחגים, והמסלול החרדי היה זול יותר במחיר הכללי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1364636:
אין לזה שום קשר לוועדת הרבנים -
עוד לפני שהיו פלאפונים כשרים, במסלולים שהיו מיועדים לציבור החרדי, היה את הסעיף הזה (בהתחלה אפי' הייתה בעיה שהתייחסו ליום העצמאות כיום חג, וגבו עשר ש"ח לדקה, עד שקמה קול זעקה וסידרו את העניין).
וזאת, כדי לייחד את המסלולים לציבור החרדי בלבד.
לפני עידן הפאלפונים הכשרים, היו מסלולים מיוחדים לציבור החרדי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1364784:
לפני עידן הפאלפונים הכשרים, היו מסלולים מיוחדים לציבור החרדי?
זה היסטוריה של לפני 200 שנה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה