עזרה גנבים

• הוסף לסימניות
איימתי לפנות אליו לפנות לחברת יויו, אבל לא אכפת לו "כי כתוב במודעה דגם יויו ולא יויו

לפנות למשטרה מותרת?לא חילול השם?
א. זו עדיין הטעיה מוחלטת ואסורה, דגם יויו אין הכוונה דמוי וחיקוי עלוב.
ב. חילול השם? למה? מדובר בהצלת כספי עם ישראל, רבים ממשיכים ליפול.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להכאיב לך,אבל מה חשבת לעצמך?שהוא מחלק מתנות בחינם?
להבא תבדקו שהעגלה מכילה תעודת אחריות וברקוד בגב העגלה
ובכלל יש רשימה של חנויות ששם מוכרין את בייביזן -יויו,כל השאר זה זיופים

לכן שאלתי אותו בטלפון האם זה חיקוי והוא שיקר לי שלא!!!!
לכן קניתי באשראי שאוכל מקסימום לבטל את האשראי וגיליתי שא"א.

• הוסף לסימניות
ראיתי גם את המודעה הזאת וריחמתי לי בלב על כל התמימים שיתפתו ויקנו... ועוד במחיר יקר כ"כ לחיקוי!
מה שאישש לי שזה באמת חיקוי זה הצבעים שניתנו לבחירה, כמדומני היה שם צבע סגול- שלא קיים במקורי. שימו לב לפרטים הקטנים האלה!

• הוסף לסימניות
תאיימו שתפרסמו את הסיפור שלכם בתוכנית 'הצינור'.
בד"כ זה מספיק
אף אחד לא רוצה שיפרסמו אותו בכל הארץ כנוכל!
אני יודעת על כמה שמאוד עזר להם בכל מיני סכסוכים בסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
לא שמעתי ע"כ שירא שמיים צריך לממן פושעים, חייבים לפנות לרשויות אחר שאלת חכם!

אפשר לפנות לבית דין
אם המוכר לא יגיע לדיון - כמו שכנראה צפוי-
תקבלי אישור הלכתי לפנות לבית משפט...

כמו כן - מבחינה הלכתית הוא חייב לקונים את הכסף בוודאות כיון שמדובר במקח טעות לכל דבר. כך שלא מדובר בהתדיינות בפני ערכאות - כי אין פה דיון משפטי/הלכתי בין 2.
מדובר רק בפניה לגורמי אכיפה שיש בידם הכוח להחזיר כסף ששייך לקונה.

בכל מקרה שלב א' - תשלחו הודעה על בקשת ביטול עיסקה בכתב/פקס/מייל. תוך 14 יום מבחינה חוקית יש זכות לבטל את העיסקה ולא משנה מה הסיבה גם אם סתם מתחרטים , כי זו עיסקה ברוכלות. אז קודם כל שתהיה לכם האסמכתא הזו ביד - לכל מה שלא צעשו בהמשך.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראיתי גם את המודעה הזאת וריחמתי לי בלב על כל התמימים שיתפתו ויקנו... ועוד במחיר יקר כ"כ לחיקוי!
מה שאישש לי שזה באמת חיקוי זה הצבעים שניתנו לבחירה, כמדומני היה שם צבע סגול- שלא קיים במקורי. שימו לב לפרטים הקטנים האלה!
נכון! כשראיתי את הצבעים הבנתי שזה בטוח חיקוי.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות את המודעה? טלפון של המוכר?

• הוסף לסימניות
תאיימו שתפרסמו את הסיפור שלכם בתוכנית 'הצינור'.
בד"כ זה מספיק
אף אחד לא רוצה שיפרסמו אותו בכל הארץ כנוכל!
אני יודעת על כמה שמאוד עזר להם בכל מיני סכסוכים בסגנון הזה.
זה אולי עוזר בחנויות מוכרות לא בנוכל רשמי שעושה קופה פעם אחת ונעלם:(

• הוסף לסימניות
בבקשה תעלי כאן את הפרסום שלא יפלו בפח אם הוא יעלה את המחיר (כדי שישמע לא חיקוי...)

ובכל זאת נזכור את המס'

המקום ימלא חסרונכם.

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
כדאי לשמור כל תיעוד אפשרי: פרסומת שלו,
חשבונית אם הביא וכל מסמך קשור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה