גנב!!!!!!!! גם לי זה קרה:(

• הוסף לסימניות
קניתי מקרר,
החברה שלחו טכנאי להתקין לי ידיות למקרר-

הטכנאי הציע לי אחריות למדחס והמנוע ל- 10 שנים בסך 300 ש"ח
התלבטי מה לעשות והחברה שמולה קניתי (משלנו, ב"ב) לא ענתה לי....
נתתי לו פרטי כ. א.
ואז הוא אומר בואי אתן לך מתנה מאזן מתח למקרר (לשקע)
לאחר 10 דק'
התקשרה זו שמכרה לי את המקרר סיפרתי לה על ההצעה
והיא אומרת לי: יש לך כבר אחריות 10 שנים על המקרר למה אמרו לך שאין?!

התקשרתי לחברת המובילים של יצרני המקרר והם טוענים שהשקע שנתנו לי עלה 200 ש"ח והאחריות רק 100
בזמן שלידי עמדו שני ילדי מעל גיל 18 ויוכלים להעיד שאת השקע הוא נתן מתנה!!!
מה עושים??? אני מתוסכלת למי פונים?
שבי

• הוסף לסימניות
מכחישים עיסקה בחברת האשראי

• הוסף לסימניות
הדבר הזה מוכר מאוד
גם שבא טכנאי לפתוח מכונת כביסה
הוא בא כמו רוכל לא כמו טכנאי
מגן ברקים/מגן אבנית/אחריות/מגן חלודה/אבקת כביסה/גלגלים למכונה
וכל דבר הוא מפחיד שאם לא תקני תלך המכונה
ונותן לך הרגשה נוראית...

אני קניתי בצורף שהזהירו מראש לא לקנות שומדבר רק גלגלים אם בא לך להזיז
או שלפעמים יש מבצע על אחריות נגיד 5 שנים ב100 ש"ח ואז מודיעים לך בחנות

• הוסף לסימניות
זכותך המלאה לבטל את העסקה.

תתקשרי לבית העסק (ביטוח, טכנאי או מי שזה לא יהיה), ותגידי שאת רוצה לבטל את העסקה. תשלחי פקס או דואר רשום, ותעדכני בחברת האשראי שהעסקה בוטלה.

במכירה ברוכלות אין דמי ביטול. תגידי לטכנאי לבא לקחת את המגן שקע - ושלום על ישראל.

אם את בכלל רוצה לעשות בלאגן, תצייני בפקס את נסיבות המקרה, ותצייני כי מדובר בהטעיה וכי טענה זו קבילה משפטית.

החברה לא תוכל להשאר אדישה. הם ייבהלו רק מהרמז.

• הוסף לסימניות
קניתי בצורף....
אז הנה יש להם עוד אזהרות לאוסף!

ביטלתי עיסקה
ותראו להזהר שלא תכוו ותחוו גם כן
יום טוב וישר

אין לי אפשרות לצלצל, גרינשטיין אז-תודה

• הוסף לסימניות
במקום שקניתי מוצרי החשמל, אמרו לי, לא להתפתות לשום הצעה של אחריות שהם רוצים להציע.
ואכן כל הזמן קיבלתי הצעות למקרר, מכונת כביסה, תנור, ושאר מוצרים, והסבירו כמה זה חשוב, וחבל לך, וכו' וכו', וב"ה עמדתי בכל הפיתויים.
ומה קרה? כלום. הכל עובד כמו שצריך, ולא צריכים לשום אחריות. (רק המגירות כבר נשברו, ועל זה אין אחריות).

• הוסף לסימניות
כמעט כל מתקין של מכונת כביסה מקרר וכדו' משכנע לקנות מגן ברקים ב200/300 ש"ח בעוד שבחנות זה עולה 50/60 ש"ח

• הוסף לסימניות
לא רוכשים מטכנאי שום מוצר! נכון!
אבל אותי גנבו בצורה יפה פחות...
הפירוט בראש האשכול...
ולכן גם כדאי להוודע לעוד סוגי תחכומים ושקרים- כדי לא להגנב:mad:

• הוסף לסימניות
ואנחנו כן מתחרטים שלא עשינו אחריות, משו קרה לצג המכונה ולא מזמן נגמרההאחריות:(

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה רק "לוינגר", אין אדם אמין יותר ממנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1364421:
ואנחנו כן מתחרטים שלא עשינו אחריות, משו קרה לצג המכונה ולא מזמן נגמרההאחריות:(

אין לכם מה להתחרט, כנראה שהחלפים הנדרשים לא היו כלולים באחריות. ואם כן הייתם מחכים לטכנאי עד בוש במשך שבועיים כי האחריות פגה אם תזמינו טכנאי מחברה אחרת וכן הלאה.
רובה דרובה ממליצים לא להיכנס לברוך הזה שהוא סוג של השקעה כלכלית-עבור בעלי החברות כמובן.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל, לשלם על אחריות במשך תקופה ארוכה עולה יותר יקר מאשר לתקן נזק או קלקול באופן חד פעמי ופעמים רבות גם אם הבטיחו כך וכך בסופו של מבחן זה לא עובד. זה לא כלול וזה מצריך תוספת תשלום וכו' תירוצים שמשתלמים רק לצד אחד וברור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה