גילינו שהוא מוכר את זה ב 5 שח במחסן יד שניה
גנב !
מי מוכר יהלומים יד שניה ב-5 שח??? חתיכת נזק.
נראה לי הכי חכם לקנות ממנו את הסחורה ולצאת בנזק של חמישה שקלים - מאשר לריב להתווכח להתנצח - ולהשאר בלי כלום.יודעת מי זה הגנב
לקח כבר יותר מפעם אחת סחורה שהשארתי לרגע בחוץ!
גילינו שהוא מוכר את זה ב 5 שח במחסן יד שניה
מה עושים?
יש לי טלפון שלו, מיקום שלו והכל...
איך מוציאים את זה ממנו
ממש לא!! צריך לעצור בן אדם כזה כי הוא ימשיך לגנובנראה לי הכי חכם לקנות ממנו את הסחורה ולצאת בנזק של חמישה שקלים - מאשר לריב להתווכח להתנצח - ולהשאר בלי כלום.
אבל אולי בשבילכם שווה לקנות ממנו הכל, ואחריממש לא!! צריך לעצור בן אדם כזה כי הוא ימשיך לגנוב
אני הייתי מתעדת ופונה למשטרה
אני חייבת למגר את התופעה הזו כי כבר הרבה ניזוקו ממנו כאן באזור!נראה לי הכי חכם לקנות ממנו את הסחורה ולצאת בנזק של חמישה שקלים - מאשר לריב להתווכח להתנצח - ולהשאר בלי כלום.
מה עושים?
זה ילד?אני חייבת למגר את התופעה הזו כי כבר הרבה ניזוקו ממנו כאן באזור!
אז מה באמת כל כך מיוחד ביהלומים שלכם?אגב הפרסומת.
לא חושב שמותרתגרמי שיגנוב שוב
למה?לא חושב שמותר
לִפְנֵי עִוֵּר לֹא תִתֵּן מִכְשֹׁללמה?
הזכיר לי את זה:תכינו חבילה פקטיבית
תכניסו פתק בפנים
לגנב היקר
הכל מתועד......
יש לך הזדמנות להחזיר
ואם לא נפנה
בקיצור מכתב----
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //