כללי גניבה של ממש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;534485:
במקרה הזה אמנם זה נראה שגנבו קצת יותר מהשראה. אבל מה שבטוח זה שאם עד היום היה מושג של "סגנון וקסברגר" לאחרונה יש גם "סגנון ויסברג".
אין ספק שהמודעות שלו נותנות השראה לחלק גדול מהחברים כאן בפורום, ועל כך מגיעה לו תודה גדולה.

אל תקרי וקסברגר אלא ויסברג ;)

• הוסף לסימניות
לדעתי מה שקרה, זה שבית חב"ד פנו אליו (כמו ששמת לב, גם המודעה שלו זה עבור חב"ד), הם הביאו לו את הדף שלך ואמרו לו אנחנו רוצים שתעשה מודעה לפורים שמעוצבת בסיגנון דומה.

אולי לקחת להם מידיי הרבה?

• הוסף לסימניות
שלח לו מייל בזו הלשון:

אתה חקיין מעולה, אבל כדאי לך לזכור: מוטב להיכשל במקוריות, מאשר להצליח בהעתקה.

• הוסף לסימניות
טוב, אז מסתבר שמדובר בבחור צעיר, ומאחר וגם אני בחור צעיר אז אני רואה מקום לסלוח...
מבית חב"ד ביקשו ממני - מאוד מתחשב מצידם - לנהוג בעדינות, אז רק ביקשתי מהם להעביר כמה מסרים בעניין, ובעיקר בהצלחה.

תודה רבה לכולכם, ותירגעו עם החנופה.. יש לי עוד הרבה לאן להתקדם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;534557:
שלח לו מייל בזו הלשון:

אתה חקיין מעולה, אבל כדאי לך לזכור: מוטב להיכשל במקוריות, מאשר להצליח בהעתקה.

הבעיה שלו שהוא גם נכשל בהעתקה...
יצא לו משהו גרוע..

• הוסף לסימניות
אלי בינינו - אתה מספיק חזק לעמוד מול גניבה בסדר גודל כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;534485:
במקרה הזה אמנם זה נראה שגנבו קצת יותר מהשראה. אבל מה שבטוח זה שאם עד היום היה מושג של "סגנון וקסברגר" לאחרונה יש גם "סגנון ויסברג".
אין ספק שהמודעות שלו נותנות השראה לחלק גדול מהחברים כאן בפורום, ועל כך מגיעה לו תודה גדולה.

אלי, רק בשביל התגובה הזו היה שווה לך לפתוח ת'אשכול...

:)

• הוסף לסימניות
המודעה המקורית יפה, אך גם השניה נראת טוב!

• הוסף לסימניות
אבל ברור שאין השוואה

• הוסף לסימניות
הייתי אומר העתקה לא מוצלחת במיוחד ...
אם מעתיקים ממך סימן ...

• הוסף לסימניות
אני מסכים שהגניבה היא הוא עצם הרעיון אבל כל הכבוד לו שלא העתיק בדיוק את אותו רעיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;534632:
יש לי עוד הרבה לאן להתקדם....

חותם על כל מילה!

כך אתה יותר אוהב?! :confused: :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה