עזרה גניבת WIFI

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם באחד האתרים שמשהו שאל את הרב האם מותר להשתמש בווי פיי של השכן
הרב ענה לו שמהבחינה שזה חבילה בלי הגבלה אין בעיה מהצד הזה, כי הוא לא מחסיר לשכן מהחבילה שלו, אבל יש בעיה אם זה גורם שהגלישה של השכן תהיה איטית יותר. לכן להוריד סרטונים גדולים ולשלוח דברים כבדים שיאטו את הגלישה של השכן, אסור. אבל להכנס לשניה למייל, שזה לא מזיק לבעל החבילה, מותר. (עד כמה שאני זוכר נכון... אני אנסה לחפש את השאלה)
ועדיין חשוב לדעת שלשבת למישהו על הWIFI ולחיות על חשבונו זה לא לעניין!

• הוסף לסימניות
ואני חושבת שוי פי בלי סיסמה נורמלית זה בור ברשות הרבים!!
אם שכן מחזיק בתמימות מצלמה או נגן תומכי כשר (שלא לדבר על סלולר) ובני הנוער שלו מחפשים רשת זמינה ומוצאים את שלכם- זו פרצה קוראת לגנב. (ונכון שחבל מאד שהוא מחזיק תומך כשר ולא חסום לגמרי.. זה עוד ענין)

• הוסף לסימניות
אם שכן מחזיק בתמימות מצלמה או נגן תומכי כשר (שלא לדבר על סלולר) ובני הנוער שלו מחפשים רשת זמינה ומוצאים את שלכם- זו פרצה קוראת לגנב. (ונכון שחבל מאד שהוא מחזיק תומך כשר ולא חסום לגמרי.. זה עוד ענין)
לאו עכברא גנב אלא חורא גנב

• הוסף לסימניות
בעיקרון מי שקצת מבין יכול די בקלות לעלות שוב על הססמה...
מה שצריך לעשות זה לחסום בראוטר הביתי את המחשבים שמנסים להתחבר.

• הוסף לסימניות
יותר חשוב שאנשים יתחילו לחשוב 2 דקות לפני הפעולות שלהם אם אין בהם חשש גזל. כי לצערי היום הנושא ממש ממש נפרץ .
לשם הדוג' אני לא ידעתי בכלל מה הסיסמא שלי עצמי, קניתי את הסטיק ממש מזמן אני אפילו לא זוכרת מתי וממי. והיה לי ברור שהוא חסום וסגור בסיסמא.
אז גילתי שלא. הבנ"א שגלש על חשבוני בחודשים האחרונים גזל ממני יותר מפעם אחת שהגדלתי והגדלתי את החבילה על חשבון ההורדות שלו..... וגזל מהחברה שבסוף עזבתי אותה בזעף ועברתי לחברה אחרת....
בעיני לכנות זאת בור ברשות הרבים- מקומם!!!!

• הוסף לסימניות
יותר חשוב שאנשים יתחילו לחשוב 2 דקות לפני הפעולות שלהם
זה הבעיה הכי גדולה בדור לצערנו
אנשים עושים דברים בלי לחשוב לרגע מה התוצאות וההשלכות של אותה פעולה
וזה ממש בכל התחומים

• הוסף לסימניות
יותר חשוב שאנשים יתחילו לחשוב 2 דקות לפני הפעולות שלהם אם אין בהם חשש גזל. כי לצערי היום הנושא ממש ממש נפרץ .
לשם הדוג' אני לא ידעתי בכלל מה הסיסמא שלי עצמי, קניתי את הסטיק ממש מזמן אני אפילו לא זוכרת מתי וממי. והיה לי ברור שהוא חסום וסגור בסיסמא.
אז גילתי שלא. הבנ"א שגלש על חשבוני בחודשים האחרונים גזל ממני יותר מפעם אחת שהגדלתי והגדלתי את החבילה על חשבון ההורדות שלו..... וגזל מהחברה שבסוף עזבתי אותה בזעף ועברתי לחברה אחרת....
בעיני לכנות זאת בור ברשות הרבים- מקומם!!!!
אולי
אולי את גם לא מודעת לכמות בני נוער שאין להם חשבון בנק לשלם על סים גלישה בלי שההורים ידעו, והם הולכים ומסתובבים בין הבתים והחנויות לחפש ויפי פרוץ שניתן לגלוש עליו.
הצדקתי אותם? משום בחינה לא.
הלוואי שההודעה הזו תגרום ולו לאדם אחד לחסום את הרשת שלו.

• הוסף לסימניות
איך בודקים כמה מחוברים?

• הוסף לסימניות
אולי
אולי את גם לא מודעת לכמות בני נוער שאין להם חשבון בנק לשלם על סים גלישה בלי שההורים ידעו, והם הולכים ומסתובבים בין הבתים והחנויות לחפש ויפי פרוץ שניתן לגלוש עליו.
הצדקתי אותם? משום בחינה לא.
הלוואי שההודעה הזו תגרום ולו לאדם אחד לחסום את הרשת שלו.
בחורים שרוצים לגלוש בוויפי , לא צריכים לחפש בתים לגלוש בהם , הם פשוט יכולים לחפש מקום עם רשת ציבורית בחינם (מה גם שברוב המקרים הרשתות הפרטיות חסומות , לפחות אצל רוב גולשי פרוג.)

• הוסף לסימניות
בחורים שרוצים לגלוש בוויפי , לא צריכים לחפש בתים לגלוש בהם , הם פשוט יכולים לחפש מקום עם רשת ציבורית בחינם (מה גם שברוב המקרים הרשתות הפרטיות חסומות , לפחות אצל רוב גולשי פרוג.)
בבני ברק רבני העיר פונים לכל מי שהם יודעים שמחזיק רשת ויפי פתוחה ומבקשים לחסום מהסיבה הנ"ל (-ידוע לי על מכבי ועל כמה חנויות שחסמו בעקבות הפניה הזו. באזור שלי יש הרבה חנויות וכולם חסמו)

• הוסף לסימניות
בבני ברק רבני העיר פונים לכל מי שהם יודעים שמחזיק רשת ויפי פתוחה ומבקשים לחסום מהסיבה הנ"ל (-ידוע לי על מכבי ועל כמה חנויות שחסמו בעקבות הפניה הזו. באזור שלי יש הרבה חנויות וכולם חסמו)
לא צריך חנויות , מי שקצת מבין בזה יודע בדיוק איפה יש רשתות.
לא נראה לי יש בחורים שמסתובבים לחפש רשת ביתית.

• הוסף לסימניות
תראי לפעמים יש הרשאת גישה אוטמטית=התחברות אוטומטית של מי שבאזור-תבטלי את זה

• הוסף לסימניות
@יודית 121 אמ;לק
עקרונית רוב הפעמים הראוטר \ סטיק עצמו נחשב התקן ברשת (מכיוון שהוא מתפקד גם כסוויץ' ?) וזה יכול להסביר את ההתקן השני (אפשר לנסות לזהות אם זה מחשב או פלאפון לפי השם - בהנחה שאותו אחד לא שינה את השם של המחשב שלו לשם של ראוטר)
את הסיסמה צריך להחליף בממשק הראוטר - לכל אחד נכנסים בצורה שונה אבל כתבתי בעבר סקריפט שפותח את הממשק ישירות - מצורף למטה
העניין הוא שיכול להיות שלממשק עצמו תהיה סיסמה ואז נכנס ללופ חדש של שאלות ותשובות
אז כדאי קודם כל לבדוק אם זה באמת שכן עפ"י שם ההתקן השני (אם את לא מזהה פשוט תכתבי אותו כאן)
אם עדיין ישאר ספק אפשר לבדוק מה הסיסמה של הוויפי עם התוכנה wifi password - בהנחה שהתחברו לוויפי מהמחשב בעבר - אם זה היה חיבור קווי בלבד זה לא יראה כלום (הסקריפט מראה רשימה של כל הרשתות שהתחברו אליהם בעבר ואת הסיסמה)
אם לא התחברו בעבר לוויפי של הראוטר (או של הסטיק) מהמחשב שלך - צריך לעבור לממשק של הראוטר ולמצוא את זה שם
כדי לפתוח את הממשק של הראוטר אפשר להשתמש בתוכנה router address

קבצים מצורפים

• כלים.zip
    KB 206.9 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
יש שכן שיושב לנו על הWIFI.
אני רואה במספר המשתמשים 2.
אבל לא יודעת א. איך לזהות מיהו?
ב. אין לי מושג מה הסיסמא שלי?
איך אני יכולה לפתור את זה?
א. תבדקי אם באמת זה מפריע לך...
הרבה פעמים יש לאנשים 100 ג'יגה בחודש שמבחינתי ממש לא אכפת לי לשמח אחרים בחינם...
ב. הרבה פעמים אדם נכנס פעם אחת בטעות או שניסה לראות אם זה עובד;), ואח"כ המחשב אוטומטית נכנס דרך הWIFI של השכן...
אז ממש כדאי לתלות מודעה ולהסב את תשומת ליבם של השכנים שייתכן שאינם שמים לב, ואם שמים לב ודאי יפסיקו כשיקלטו שהולכים "לעלות עליהם"...
(כדאי לבדוק את הטווח שה WIFI קולט כדי לדעת איזה מרחק זה יכול להיות...
ג. לי זה קרה שהשתמשתי תקופה בWIFI אחר כי המחשב קלט א"ז אוטומטי,
ואין לי מושג איך למצוא את הבעלים,
אולי מישהו פה יודע או ששם לב שנגמר לו הWIFI בירושלים שייצוא עימי קשר...:cry:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש שכן שיושב לנו על הWIFI.
אני רואה במספר המשתמשים 2.
אבל לא יודעת א. איך לזהות מיהו?
ב. אין לי מושג מה הסיסמא שלי?
איך אני יכולה לפתור את זה?
אין אפשרות לדעת מי זה אלא אם כן את עוברת דלת דלת ושואלת... ואגב מאוד יתכן שזה שכן מהבנין הסמוך או משהו כזה. ובנוגע לשחזור הסיסמא יש דרך מאוד פשוטה אני נותן לך קישור לאתר של מייקרוסופט יש שם הסבר מאוד פשוט שגם אני ביצעתי כמה פעמים.

קבצים מצורפים

• qrcode_support.microsoft.com.png
    qrcode_support.microsoft.com.png
    KB 11.5 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
שאלו כאן כמה פעמים ולא נענו,
איך בודקים כמה מחוברים לווי פיי שלי?

• הוסף לסימניות
מנסיון אצל כמה לקוחות...
כדאי להתקין את התוכנה החינמית הזו (חיפוש ראשון בגוגל "סורק רשת")
התוכנה עושה סריקה על כל מה שמחובר או חובר בעבר ונותנת את כתובת ה ip מעתיקים את הכתובת של הראוטר לדפדפן ושם ניתן לשנות את הסיסמא.
אפשר גם לראות את הכתובת של המדפסת למשל (למי שלא מצליח להתקין אוטומטי)
תוכנה פשוטה ומומלצת מאווווד

• הוסף לסימניות
כשמתחברים לווי פיי שלכם, סימן שהנקודה חמה פועלת, אז דבר ראשון אפשר לכבות אותה..
ואם אתם רוצים לבדוק כמה מחוברים אליכם, אז תלחצו על זה במקש הימני בעכבר- (אצלי זה כבוי)
1674078469097.png

ו"עבור להגדרות" ואז אפשר לראות כמה התקנים מחוברים אליכם...
1674078557384.png

ושם גם אפשר לראות מה הסיסמא שלכם, ולשנות אותה...
@עב"מ @ששונית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה