אם יש לך גישה לפרוג הוי אומר שיש לך מחשב.... אז את כבר לא מתאימה לשם או שזה שהעלתה את הנושא בררה למשהו אחרת☺
מחפשת לגיל 3חבל להפסיד את גן ורדה דויטש בסעדיה גאון
תודה לך, זה השלב הבא שרציתי לבררגם ציבי אלפא (גן לגיל 3) מקסימה.
אני מוכנה לשמועיכולה לספר לך באישי נסים ונפלאות על שתי הגננות הללו.
ובגן חובה שמעתי שיהודית אסחייק גם משהו מיוחד.
אין מה לומר, האזור זכה בגננות מובחרות.
מסכימה אתך מאד מאד!ת'כלס אין כמו גני טוהר כשמם כן הם, למי שחשוב החינוך, המתיקות, הפשטות והטוהר (חוץ מהחופשות שהן בונוס...) ו...שקשה להתקבל לשם כמעט כמו לסמינר.
ביקשו אז נתתי.....אשמח להמלצות
מי שגורם שהגננות בעמותות לא יקבלו את שכרם אלא בניכוי גדול זה מי ששולח לשם! אם כל ההורים היו שולחים לגני עירייה בבני ברק הגנים הפרטיים היו נסגרים ומה כל התועלת בגני עמותות להרגיש שאני יותר שווה מכולם??לא ידעתי שטהרת הבנות שלי נופלת ברמתה מרמת הטוהר של בנות 'גני טוהר', ושחינוכן חשוב לי פחות מהחשיבות שמעניקים הורים ששולחים לגן דנן.
רק אציין בשקט שגננות עמותה לעולם לא תהיינה שבעות רצון כגננות עיריית בני ברק עם תנאיהן המעולים, ובפועל יש לכך ביטוי בשטח.
רק אציין בשקט שגננות עמותה לעולם לא תהיינה שבעות רצון כגננות עיריית בני ברק עם תנאיהן המעולים, ובפועל יש לכך ביטוי בשטח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים