כללי גני ילדים אנתרופוסופיים> תודו שלא שמעתם על זה...

• הוסף לסימניות
מודעה לגן ילדים שבו עוסקים בפעילויות ביתיות ואמנותיות לדוג' ציור, גינון, ישנה חצר טבעית, אוכל בריא, כל המשחקים בגן הם עבודת יד וכו' וכו'...
הגן נמצא בישוב דתי שברמת הגולן ששם הרבה משפחות מגדלות את הילדים בטבע.

אני רוצה לשלב במודעה אלמנט מתאים ולא מצליחה, חשבתי לקחת את הרעיון מהתמונה המצורפת (של העץ) מה אתם אומרים?
אשמח לקבל רעיונות...
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• פרסום משפחתון אליה.jpg
    פרסום משפחתון אליה.jpg
    KB 907 · צפיות: 18
  • stock-vector-isolated-diversity-tree-hands-illustration-vector-file-layered-for-easy-manipulatio.jpg
    stock-vector-isolated-diversity-tree-hands-illustration-vector-file-layered-for-easy-manipulatio.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אנתרופוסופיים...
לי זה מריח כת או משהו בכיוון...

• הוסף לסימניות
דווקא שמענו...

• הוסף לסימניות
האלמנט מתאים ברעיון. אבל איך הוא משתלב במודעה?
בקטן?
או שתצטרכי לשנות את כל העיצוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתשבע7;2335336:
אנתרופוסופיים...
לי זה מריח כת או משהו בכיוון...

זה באמת נשמע ככה:eek:
אבל זה לא...

• הוסף לסימניות
חברים להרגע...
הגננת היא חרדית מבית שגרה בישוב דתי ברמת הגולן, אני מכירה אותה באופן אישי.
היא לוקחת את הרעיון של הטבע והאומנות לגן שלה ולא יותר מזה. ככה היא גם מנהלת את הבית שלה, אוכל בריא, תוצרת עצמית, עבודות אומנות וכו'.
לכן היא לא קוראת לגן שלה ככה כי הוא לא באמת כזה ולא משתייך אליהם והרעיון קיים עוד הרבה לפני שקראו לו בשם.
זה פשוט גן שמתאים למי שרגיל לחיות בטבע...
נו יש לכם רעיון?;)

• הוסף לסימניות
נרגעתי....
המודעה יפה!
העץ קצת לעוס לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתשבע7;2335371:
http://www.yadleachim.co.il/?CategoryID=111&ArticleID=129
באתר יד לאחים הם מסווגים ככת.
אני בטוחה שזו לא כוונת הגננת
אחרי שקראתי את זה הזדעזעתי, אני בטוחה שהגננת לא יודעת מי עומד מאחורי השיטה הזאת... אני צריכה לשנות את הכותרת כי באמת לא זאת הכוונה שלה.

• הוסף לסימניות
אנטרופוסופיה מבוססת על נצרות.
הם רק יודעים להסתיר את זה מאחורי הרבה אמנות, מוזיקה וטבע.
שומר נפשו ירחק.

בארץ ישנו ישוב שלהם, שהיו מייצרים מוצרים אורגניים בהכשר מהדרין, עד שמערכת הכשרות הבינה עם מי יש להם עסק והסירה את הכשרות לחלוטין מהמוצרים שלהם. סיפור מלפני כמה שנים.

• הוסף לסימניות
אבל המודעה שלך מתוקה, ואני בטוחה שהגננת לא התכוונה לכך חלילה.

• הוסף לסימניות
צעצועים ומשחקים מעץ, רצוי מעץ טבעי
מפוזרים בתחתית יעשו את ההמחשה הכי טובה, לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה