גני ילדים בבני ברק

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה גן ילדים-בנות (הגן הראשון) יש באזור רח' נחום, השומר?
מכירות?
גם את הגננות?
ואיך מתבצע תהליך הרישום?

תודה לעונות.

• הוסף לסימניות
יש גן בנים של "שירת הגן" ברח נחום 12 לבנים בני שלוש ושיהיו בני שלוש עד ה-31.12.15
אם את רוצה את הטלפון של המשרד שלהם יש לי הבן שלי לומד שם השנה ואני נהנית עד הגג היחס כל ילד מרגיש כמו בן יחיד וכו.

• הוסף לסימניות
תודה.
אבל אני מחפשת גן בנות.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהכי קרוב זה הגנים העירוניים ברח' רוזובסקי

• הוסף לסימניות
לא, אני שולחת לגן באידיש

• הוסף לסימניות
גני עירה?
את באה לגן ומקבלת טופס רישום.
אח"כ את מחזירה עם צילומי ת"ז.

• הוסף לסימניות
עוד מישהי מכירה? יודעת? שולחת?
תודה

• הוסף לסימניות
אני שולחת לגן ברח' יונה הנביא למעלה, ממש ע"י אדמו"ר מגור.
מאוד מרוצה ב"ה!
ויש גם באדמו"ר מגור ע"י ביה"ס זכרון מאיר, אבל אני לא מכירה.

• הוסף לסימניות
אני רושמת לגן ליד ביה"ס זכרון מאיר.
בררתי המון. הגננת ציפי מקסימה ומשקיעה.
ויש לי עוד שיקול, אם תרצי, באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה