ליבי שטייף
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות
יש מישהי שמכירה/יש לה מידע על הגני אידיש בקרית הרצוג?
יש מישהי שמכירה/יש לה מידע על הגני אידיש בקרית הרצוג?
פתיחה זה רשת של גני שפה בבני ברקהבן שלי שובץ לגן שפה אבל כתבו לנו פתחיה
מישהי מכירה עם מי אפשר לדבר שם? מספר טון של מפקחת אולי?
זה טוב? זה לא טוב ? אין לי מןשג מה זה אומר.פתיחה זה רשת של גני שפה בבני ברק
ויש להם הרבה גנים, מי הגננת שרשום לך?
זה מצוין, גננות מדהימות ,חמות ומקצועיותזה טוב? זה לא טוב ? אין לי מןשג מה זה אומר.
הגננת מירי יונגר את מכירה?
יש לך אולי טלפון בפתחיה של מישהו שם?זה מצוין, גננות מדהימות ,חמות ומקצועיות
ספציפית את הגננת הזאת לא כ"כ מכירה.
(יש להם כמה מתחמים בעיר)
הייתי מביאה לך בכיףיש לך אולי טלפון בפתחיה של מישהו שם?
מישהו שאפשר לדבר איתו
תודה רבה!!!עכשיו אני רואה באתר שלהם שהכל רשום שם גלוי
אז זה המספר של המפקחת והמדריכה פדגוגית
רחל ברונר
מדריכה פדגוגית
052-7154576
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שרי ניימן
מפקחת
050-4171515
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
היא מצוינת וטובה מאדזה טוב? זה לא טוב ? אין לי מןשג מה זה אומר.
הגננת מירי יונגר את מכירה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים