גננות ,מטפלות ואמהות עזרתכן בבקשה, חודש ניסן!

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלתי היא , על התשלום של חודש ניסן,
הבעיה מתחילה בזה שעברתי דירה והבן שלי נמצא בגן 3 חודשים בדיוק.
והבת אצל המטפלת חודשים +כמה ימים,

מה בקשר לתשלום של חודש ניסן?,
אני לא חושבת שאני צריכה לשלם את כל החודש כשרוב החודש חופש, והילד היה אצלה רק 3 חודשים,

שכחי לציין כי התשלום לשניהם הוא חודשי.

מחכה לתשובתכן, וגם לתשובת אמהות מנוסות!!

תודה!!!

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא היו מתחילת השנה, רוצה גם פרטים...

• הוסף לסימניות
מחלקים את הסכום החודשי ל 12 חודשים ומכפילים בחודשים שהיו אצל המטפלת,
כך אני תמיד עשיתי וכך גם לגבי החופש באב.

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי נמצא אצל מטפלת לא מתחילת השנה ואני משלמת חודש מלא + תשלום קטן על קיטנה שהיא עושה שבוע הבא (למי שרוצה כמובן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;1239371:
מחלקים את הסכום החודשי ל 12 חודשים ומכפילים בחודשים שהיו אצל המטפלת,
כך אני תמיד עשיתי וכך גם לגבי החופש באב.

זה מה שאמרתי לגננת והיא אמרה שזה תקף לגבי אב, ולא לניסן,
גננות את עזרתכן בקשה?

• הוסף לסימניות
שלמתי באופן יחסי על אב.
לגבי ניסן משלמים מלא, כמו על כל חודש רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1239468:
שלמתי באופן יחסי על אב.
לגבי ניסן משלמים מלא, כמו על כל חודש רגיל.

מה ואם שמתי את הבת שלי אצל מטפלת רק שני חודשי אדר, לא מגיע לה בשום אופן על ניסן.... חודש מלא???????

אין על מה לדבר,
גן זה כבר משהו אחר.... אבל עדיין אני שואלת.

• הוסף לסימניות
גם אני התלבטתי בדיוק בשאלה הזו. רק שאצלי הילד היה אצל המטפלת חודשיים, ולא ממשיך אחרי ניסן. ניגשתי אליה ואמרתי לה ממש בעדינות מה דעתה, אם אני צריכה לשלם מחיר מלא.(הדגשתי שאני רק שואלת מה היא חושבת וכו' ואם היא בכל זאת תחשוב שאני צריכה לשלם מחיר מלא אעשה זאת. היא אישה ישרה וצדיקה וסמכתי עליה שהיא תעשה שיקול נכון.) היא מייד אמרה לי- לא לא, וביקשה חצי מחיר.
בכל מקרה, אם הבן שלי היה ממשיך אצלה לא הייתי אומרת מילה. היא בכל אופן שומרת עליו ולא הייתי רוצה שיהיה לה שום כעס עלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה