נכתב ע"י וורובל;2187606:מנחם בן 4: תמרחי לי משחת שזיף...
נכתב ע"י דוד|אסתי;2203846:עליתי עם אחינועם (5) באוטובוס, היא שומעת את הכרוז "התחנה הבאה..." ופונה אלי ואומרת: "אמא, לנהג יש קול של בת..."
נכתב ע"י סתם אחת;2208642:הגדולה שלי (בת 4) רואה שבמסרטה יש רק הסרטות של אחים שלה מגיל מאד קטן. והסרטות שלה רק מגיל יותר מאוחר (קנינו מסרטה כשהיא היתה בת 11 חודשים).
אתמול היא שאלה אותי: אמא, מה - אני נולדתי בינונית??
נכתב ע"י רחל;2201230:*מתבונן באריזת ביסלי אוסם(שני אנשים-יצורים של המותג)
-אמא, הביסלי הזה עשוי מאנשים?
-מהפיתום?!...
-אז למה מצויר פה אנשים?
נכתב ע"י רבקי100;2207727:לבת ה4 יש ראיה מרחבית מצוינת.. היא קולטת כיוונים מצוין. היא יכולה לדלקלם לי איזה רחוב מקביל אחד לשני. וגם בבית היא באה לתחקר אותי איזה חדר גובל עם הסלון..
יום אחד כבר לא יכלתי לעמוד בהבנה הזאת ואמרתי לה בהתפעלות אמיתית:
את עוד תהיי אדריכלית...
היא מסתכלת עלי בעיניים נוצצות "ואולי אהיה מלכת הכוכבים?..." זה היה נשמע לה כנראה משהו דומה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים