- הוסף לסימניות
- #5,501
אחות גדולה מסרקת את איילת(עוד לא בת 4)
אחות: היי, יש לך קשקשים בשיער!
איילת-כן, זה החברות העבירו לי...
אחות: היי, יש לך קשקשים בשיער!
איילת-כן, זה החברות העבירו לי...
נכתב ע"י זיסהלה;2290694:אתם יודעים כמה "סערות"נפלו בים של יונה?
סערה אחת...
נכתב ע"י בפוטנציאל;2288897:בשבת- בן ה-8 מבקש ללכת לגינה הסמוכה לבית .
נתתי את רשותי עם בקשה והוראה מתי לשוב.
עוברת השעה, 10 דק' , -20 וחצי שעה. והילד לא מגיע .
החלטתי לרדת לאסוף אותו רק בכדי ללמד אותו על הדיוק וההקשבה,
אמא- זרובבל אני ממש כועסת. מה נעשה בכדי שתלמד להקשיב , לא לחינם קנינו שעון .
איזה עונש ניתן בכדי שילמד אותך להקשיב ולעשות מה שאבא ואמא מבקשים
בן ה-8 -אני חושב שתתפללו עלי שה' יתן בראשי שכל. קשה לי מידי..
נכתב ע"י סתם אחת;2281322:בן 3 שר:
"מי שטרח... ומי שלא טרח בערב שבת, בר יוחאי! בר יוחאי! ב-ש-בת!!"
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2301157:התחילו ללמוד על המלאכים שבאו לאברהם בדמות ערבים:
בן ה-4: "למלאכים יש בגדים בשמים שהם מתחפשים"....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים