גננות - שגיאות הבנה אצל ילדים

נוסעים בכביש, עולים על במפר
מנוחה (6): איזה כיף!! קפיצת הדרך!!

אחד הילדים שלי ראה שלט שבדיוק היה ליד פח שהיה כתוב "החונה במקום זה יקנס"
הילד היה מבועת לא רוצה להיכנס לפח, למה שיכניסו אותי
ברחנו משם לא נושמים מצחוק...
וגם אחת בת שנתיים כל פעם שהיא משתעלת 'אני משתוללת'

מענדי בן 4 הלך עם בעלי לרבי שמעון. אני נשארתי בבית.
אמרתי לו, "תתפלל עלי, טוב?"
והוא במבט מבולבל: "אבל למה צריך להתפלל עלייך?"
אני: "שאני אהיה אמא טובה, שאני אהיה בריאה..."
הוא בחלטיות: "אני אתפלל שתבוא הגאולה ויבוא המשיח! וזהו!"

נערך לאחרונה ב:
-ילדה בת 4 רוצה לשחק גם במשחק של אחותה,
היה ביניהם ויכוח- כמה פעמים כל אחת שיחקה במשחק
אז היא באה ושואלת:
"נכון שתי פעמים זה לא פעמיים?"

-עוד אחד עם אותה אחת.
הילדה בת ה-4 נאנחת בפתאומיות:
אוי אלוקים! ריבונו של עולם תעזור לי" כששתי ידיה תומכות בלחיים התפוחות שלה.

ויכוח בין 2 ילדות בנות ארבע,
שירה: תביא לי מהממתק שלך?
מרים: "לא רוצה".
שירה: "בגללך המשיח לא יבוא ובגללך לא יבנה בית המקדש" :eek:
אל תדאגו מיד דאגנו ליידע אותן שמרים לא חייבת להביא מהממתק .(זה יהיה יפה מצידה)
אבל לא בגללה ביהמ"ק לא יבנה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה