נכתב ע"י מלפפון;1193912:בת ה6 נתנה לחברתה צעצוע תמורת צמיד. היא ידעה שאני לא מחבבת 'החלפות' והסבירה: לא יכולתי שלא לתת לה. היא כ"כ התחננה, וכשאמרתי שאתן לה, היא חייכה אליי כזה חיוך שאף פעם לא ראיתי אותה מחייכת כזה חיוך. הרגשתי שאני ממש רוצה לתת לה.
נכתב ע"י efrat6;1193996:זה הזכיר לי, טרי מהיום:
לסבתא נשארו רק 2 סוכריות על מקל, אדום ותכלת, יוני (5) ונעמה (4) מתחילים להתכתש ביניהם מי יקבל את האדום.. כמובן......
יונתן 'לוקח' אותה הצידה ואומר לה: " תראי את האדום, הוא.. הוא כמו דם. והתכלת --- זה כמו ים, שמיים.. כדאי לך את התכלת.."![]()
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1194366:שגיאת הבנה אמיתית:
במוצ"ש האחרון היינו בפדיון הבן. בדרך חזור הילדים היו צריכים להבין לשם מה נתנו להם את השום הזה (את הסוכר הם זללו בלי לשאול למה...) הסברתי שזה כדי לזכות הרבה אנשים בפ"ד צומות וכו'. החכמים הגדולים התחילו לחשבן - אני אכלתי לחמניה ושניצל ושתי קוביות סוכר - כמה צומות זה נחשב לי? ואני אכלתי .... ואז פתאום שואלת אתי (בת 6) כשחיורון על פניה -
אני אכלתי לחמניה וקובית סוכר אחת - כמה ימים אני צריכה עכשיו לצום???
חני
נכתב ע"י מילה בסלע;1194597:האמת, אני כנראה יותר 'גרועה' מילדייך: חילקתי בפדיון של בני שום וקוביות סוכר ולא ידעתי אפילו למה...
למה, באמת???
נכתב ע"י נוי;1196108:בן החמש:"חבר שלי, שלמה הוא צרפתי".
"כן?"
"כן. בטח! הוא פעם נסע לסבתא שלו בצרפת, וחוצמזה, צרפתים מדברים כמו תינוקים".
"מה?!"
"כן, כן. שמעתי אותו מדבר עם אימא שלו. הם מדברים כמו תינוקים"...
מזכיר לי שאחותי חזרה מהגן ואמרה שבגן שלה כולן ספרדיות חוץ מאחת - תהילה סוויסה.....נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1196131:מזכיר לי -
כשהבן שלי היה כבן שלוש הוא חזר מהגן ואמר לי -
אמא, יונתן יודע רוסית. שאלתי - מה?! (יונתן הוא ילד תימני)
ענה לי - כן, הוא ערוסי
חני
נכתב ע"י משבצת 2;1196509:מזכיר לי שאחותי חזרה מהגן ואמרה שבגן שלה כולן ספרדיות חוץ מאחת - תהילה סוויסה.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים