חבר'שלי... אחיין שלי נפל ונפצע קלות בברכו ובכה נוראות כאילו נכרתה לו כל הרגל.נכתב ע"י נחליאלי;1236783:בן 6 בדרך להוצאת תפרים מרגלו:
''למה צריך להוציא ת'תפרים? חבר'שלי אמר לי שהתפרים נאבדים ברגל והולכים בכל הגוף!''
נכתב ע"י תקוה;1234665:יש כלי עבודה, יש כלי מטבח ויש כלי מוביל (פליימוביל)
נכתב ע"י efrat6;1234015:נעמה (4.5) מפזזת "עבדים היינו... עתה בני חורים, בני חורים"..
פתאום היא נעצרת - חורים? מה הקשר בכלל???![]()
נכתב ע"י RacheliArt;1236810:שלומי אחיין שלי בן 3 וחצי.
הוא הגיע להוריי לשבת וחיפש את בנות דודותיו.
"איפה חני אתי ושבי?"(שמות בדויים)
סבתא של שלומי-"אתה יודע, חני אתי ושבי הן אחיות!"
שלומי-"החיות הטורפות??"
(יש לו רק אח קטן...(-:
נכתב ע"י ort;1236653:סדר ההגדה:
קדש ורחץ.....מרור כורך, שולחן עורך, צפון, ברך, הלל נרצח!
נכתב ע"י bbr;1238014:היום ביקשתי מבן ה-8 שיעזור לי לנקות בארגז מתחת למיטות בחדר שינה במקומות שלי קשה להגיע, נתתי לו חומר להתיז וסמרטוט לנגב.
הוא שואל אותי: אפשר להשתמש בחומר בלי כפפות?
אמרתי לו שכן, רק שיזהר שזה לא יתיז לעיניים, אבל לידיים זה לא יכול להזיק.
אחרי כמה דקות שהוא מנקה בתוך הארגז, הוא הולך למגירה ולוקח כפפות, שאלתי אותו למה? הוא עונה לי שכתוב שאסור שהחומר יגע רק בידיים של ילדים
הרחק מהישג ידם של ילדים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים