- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1108171:הבת שלי בת 8 ח' כשרואה אותי ובעלי היא אומרת "אמבה"
וואו!
נכתב ע"י שושיה;1108171:הבת שלי בת 8 ח' כשרואה אותי ובעלי היא אומרת "אמבה"
נכתב ע"י יצירתית;1108365:מזכיר לי שביתי שהיתה בת 4 ראתה אמא של חברה עם פאת קוקו , היא באה וסיפרה לי שאמא של זו וזו היא בחורה...
נכתב ע"י golea;1108710:הילד (5) קם בבוקר וראה על הרצפה דבורה שמתה מההדברה, הוא לוקח ביד ואומר: "תראו, זה נראה כמו דבורה שהתפוצצה!" מרוב בהלה דפקתי על היד של הילד ואמרתי לו: "לא לוקחים כאלו דברים בידיים!!" עונה לי עם פה הפוך: לא ידעתי שזה אמיתי, חשבתי שזה סתם צבוע בפסים צהוב, שחור כמו דבורה...."
נכתב ע"י איילת.ב;1108816:חחח
מזכיר לי שאחיינית של חברתי הרימה לתומה לטאה, כי חשבה שזה מפלסטיק![]()
נכתב ע"י nothing;1109455:בהמשך, האבא אומר לילדיו לגשת לכותל, להשעין את הראש על היד ולבקש מה שרוצים. הגדולים מאריכים בבקשותיהם. אחד מהם (5) חוזר אחרי שניות ספורות, ואומר:
האייבישטער נתן לי רעיון טוב: אמרתי לו שיתן לי כל מה שאני רוצה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים