נכתב ע"י golea;1110938:אני: "תוריד את הרגליים מהשולחן"
הילד (5) מסתכל בעיניים ולא זז.
ושוב... (כנ"ל)
אני: "זה באמת מאד קשה לשמוע בקול אבא ואמא, אבל מי שרוצה לגדול כמו בן אדם ולא כמו חיה, חיב להקשיב למה שאבא ואמא אומרים לו, אחרת הוא לא ילמד איך להתנהג.
הילד מוריד את הרגליים ומסנן: "אוף, מתי כבר אני אהיה אבא ואחליט לכם מה לעשות?..."
נכתב ע"י יעל 100;1112347:דובשן קטן בן 3.5 -
"אלי, איפה אברהם קבר את שרה אימנו?"
הזאטוט מביט באמא במבט מחוכם, ומשיב בקול תרועה: "בקבר!!!"
נכתב ע"י רותי12;1111326:היום אני לבני (בקושי 3) למדתם על עקדת יצחק ? (הערת מערכת: איך אפשר להסביר נושא כזה רגיש לזאטוטים...?)
בני: כן
אני: מה עשה אברהם?
בני: יצחק לא התנהג יפה , אברהם עשה לו נו נו נו וזרק אותו לאש !
אני: מה יצחק עשה?
בני: יצחק בכה
נכתב ע"י תרצה;1112799:בן השלוש חזר הביתה עם ציור של קבר רחל מעוטר במדבקות.
אני שואלת: של מי הקבר הזה?
עונה: "שלי!"...
נכתב ע"י sth;1108471:כאן הילדה פרצה בבכי הסטרי: אבל אמא, למה רק את התחתנת עם אבא ואני צריכה להתחתן עם מישהו שאני לא מכירה?????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים